Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebestyen93
tag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Na, milyen a telefon az ios 26-al?

-
sebestyen93
tag
válasz
GoldhandRent
üzenetére
Végül én is frissítettem, megszoktam, de a régi galéria jobb volt, ebben igazad van. Más baj nincs vele.
Jelenleg 18.2-n van a telefonom, szóval a későbbi verziókról nem tudok nyilatkozni.
-
sebestyen93
tag
Sziasztok!
Még mindig iOS 17.7.2-n van a 13 Pro Max-om, kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes lefrissíteni iOS 18.2-re? Nagyon sokat olvastam, redditen is, és valakinek nagyon bejön, minden jó, akku idő is, valaki viszont szídja, hogy sokkal rosszabb, bugos, akku idő is katasztrófa stb. Főleg a jó üzem időt nem akarom elveszíteni, mert általában 2 naponta töltöm, ha többet nyomkodom, akkor szoktam esténként feltölteni lefekvés előtt, de nagyon jól bírja, főleg 99%-os akkuval.
Nektek mi a tapasztalatotok? Csak egy nagy frissítés, sok minden változott benne.
Van egy céges iPhone 13-am, azon viszonylag jó megy, tetszik az új vezérlő panel is, kivéve a galériát, de meg tudnám szokni nagy duzzogva. Az a baj, csak cégen belül használom, ott is csak amikor kell, így nem igazán vettem észre az akku teljesítmény változást, kb. 3-4 naponta töltöm. Valamint csak egy i13, jóval kisebb akkuval, meg csak 60Hz-el.
-
sebestyen93
tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Titokban kutakodik a telefonodban.
-
sebestyen93
tag
iPhone 13 Pro, 2022. júniusi vásárlás:

Nem a legjobb, de bírjon még ki 1 évet, aztán úgy is jön a csere.
-
sebestyen93
tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Messenger nekem is ugyan ez, miután megnéztem, utána jön értesítés róla.
Aksi is gyengébb.Tök mindegy mit veszel, ma már minden bugos..
-
-
sebestyen93
tag
Sziasztok! Hoztam egy kis üzemidő eredményt, hátha hasznos lesz pár embernek, akik hasonlóan csak közösségi média fogyasztók és néha kockulnak.

6 hónapos iPhone 13 Pro, iOS 16.2-es rendszerrel, 99%-os akkuval.
15% és 95% között használom. Éjszakára soha nem hagyom fenn, csak gyári 20W-os töltővel és kábellel töltöm.
Nem mondom, hogy katasztrófa, de volt jobb is korábbi rendszerrel.

-
sebestyen93
tag
Hali!
Sima 13 Pro 4,5 hónap után most lett 99%-os az aksim, csak gyári 20W töltő, éjszaka soha nem hagytam fenn, 20% alá sem hagytam lemerülni, 100-ra viszont párszor felment, de nem órákra, csak 30 percekre maximum. Töltés össze vissza, mikor lemerül akkor töltöm, több műszakos melómból adódóan. Mire figyeljek jobban?
-
sebestyen93
tag
-
sebestyen93
tag
Másnak is kritikán aluli az üzemideje sima 13 Pron iOS 16.0.3-al? Jó ha van 3,5 óra SOT aztán 30%. iOS 16-al legalább kihúztam 5 órát ugyanazon használat mellett. Csak wifin, face, insta meg kevés YT, fényerő 25-50%. Siralmas.
-
sebestyen93
tag
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
istyle, Media Markt, Euronics vagy bármelyik telefonszolgáltató üzletben. Ezekben biztos gyári.
-
sebestyen93
tag
válasz
BreamHunter
üzenetére
Én PS4 kontrollert szoktam használni, a legtöbb fps játék támogatja gond nélkül.
-
sebestyen93
tag
Sziasztok!
1 hónapja használok eddig egy sima 13 Pro-t. Akksija nem rossz, de kicsit többet vártam, a sok sok teszt után amit olvastam a telóról, de elfogadtam az iOS 15.5 miatt a gyorsabb merülést, még így is sokkal jobb, mint egy régebbi alma.
Kijött a 15.6, ki rakta már fel, mi a tapasztalat? Melegszik, milyen az üzemidő? Vagy korai a kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest