- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
perge666 #2224 üzenetére
Nem hinnétek el, ha láttátok volna tegnap hogy laggolt a telefonom! Feloldottam a zárolást, indítottam egy Facebookot, várakozás (1-2 mp, nem ennyi kellene legyen), majd elgezdtem görgetni lefelé: nem folyamatosan, hanem kb. 3-4 centis ugrásokban gördült a képernyő! Ez így élvezhetetlen, háttérbe löktem a Facebookot, visszakerültem a kezdőképernyőre, indítottam valami mást (Google Fotók), az is lassan indult, lassan működött. Erről beszélek, hogy az utóbbi időben ilyeneket tapasztalok. Általában kifogástalanul működik, de mostanában hetente több ilyen, nem alkalmazásspecifikus élményem is van. Tegnap ez után az eset után újraindítottam a készüléket (Androidnál ez annak idején tudott segíteni, de iOS óta erről teljesen leszoktam, gyakorlatilag csak az iOS rendszerfrissítések során szoktam újraindítani). Azóta most jó, kíváncsi vagyok, megoldotta-e végleg az újraindítás, vagy megint elkezd majd laggolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest