- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A clearplex-et én is kipróbáltam, 2 teljes napot bírtam nézni, utána letéptem róla, és akármennyire azt mondták nem karcosodik, hát az karcos volt, ugyan tényleg el lehetett tüntetni hajszárítóval, de kb 4-5 óránként lehet ezt csinálni, ráadásul ki sem ér a széléig.
Egyrészt furcsálltam azt is, hogy azt mondják semmi baja nem lesz a hangszórónak attól a löttytől, mert "kiszárad", de azért letakarhatnák, mert rendesen folyik oda be a cucc.
Ez a clearplex tényleg egyvalamire jó, hogy jól elba....a a kijelző minőséget és mivel nem ér ki a széléig, ott szépen a karcoló porok megfogják tenni hatásukat.------------
XPRO
[link] <<<< Ezt már elég régóta írtam és több helyre is évek óta várok rá választ, de azóta sem kaptam...
----------De mindegy nekem, a te telefonod, dehogy egy 5-600 ezres készülékre csak is minőségi 100%-ban lefedő üvegfóliát raknék (raktam is), mert ezen már a tkm spórolna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged