Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
Hali,
Egy hétvége után azt kell mondanom, hogy ami először nagyon hiányzott az AOD és az értesítései led. Iphonet mozgatni kell, hogy lássam hogy történt e valami amig nem voltam az adott helyiségeben ahol a telót hagytam(tudom, vegyek órát). Ezt már kezdem megszokni, nem vészes.
Ütemezett ne zavarj mód van benne de napokra lebontva nem tudom állítani. Ez szintén szokható.
Először még keresgéltem a vissza meg a home gombot, de már megszoktam. Szándékosan nyomkodtam a samut is még azért és sokkal sokkal fluidabb a rendszer mint az android, pedig a note8 sem rossz még ma sem hardverileg. A kezelést már megszoktam, furcsa volt még az alkalmazás menü hiánya de mappázni lehet. Most már teljesen ráállt a kezem, semmi gond nincs vele.
Az akksija brutálisan bírja. Vasárnap hajnalban levettem a töltőtől és azóta nem is kellett töltenem. Vasárnap kb 10%-ot merült. Mondjuk vasárnap nálam a pihi nap, nem is használtam, de most reggel úgy jöttem el melóba hogy még83%-on volt, majd kiderül ma hogy bírja.
Kellemes meglepetés volt, hogy kaptam kaptam egy év ingyenes előfizetést apple tv-re az új iphone melléMost már 3 streaming platformon is tudok tartalmat fogyasztani
Első körben ennyi, ami még most is zavar, hogy az akku töltöttségét nem írja %osan, csak akkor ha lehúzom az értesítési sávot. Ez hiányozni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest