- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
delta1017 #1349 üzenetére
Telenor vállalti ügyfél vagyok, [link] ezeket tudom megrendelni mint kiemelet vállalati ügyfél. Olvasd el az utolsó előtti sort. Egyetlen készüléket sem kaptunk ami független lett volna, kivéve a huaweieket. A saját állításuk szerint sem függetlenk, sőt felhívják a figyelmed rá, hogy a 2 év hűségidő leteltével ingyenesen függetlentik.
-
Gomba
senior tag
válasz
delta1017 #881 üzenetére
Ez már nem beállítás hanem kötelező a Revolutnál. (3dsecure)
A PSD2 miatt van. ha neten használod a kártyát akkor kapsz egy push notificationt a Revolut appba hogy hagyd jóvá a tranzakciót.
apple pay-nél és fizikai kártyás vásárlásnál nincs erre szükség mivel ott máshogy már teljesül a két hitelesítési faktor.Ép hardverben ép szoftver
-
-
válasz
delta1017 #519 üzenetére
Hát ez szerintem egyes modelleknél lehet csak amelyik pont nem úgy sikerült.
Igaz nekem mindig van üvegfólia, de jópár droptest és stb volt már és mindenhol nagyon pozitív eredményt kapott elől hátul egyaránt!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest