Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
moleculez
üzenetére
Hiába züllesztette a Lenovo egy igazi fostaligává a T szériás Thinkpadeket, soha nem cserélném be munkára az Airemmel, mert nem úgy van ki alakítva az IT környezet a cégnél és tudom, hogy szopás lenne.
És ettől még nem lesz igaz az, amit ír, hogy kb semmi sincs rá. Ha Windows programok kellenek, akkor windowsos laptopot kell venni és nem azon sírni, hogy miért nincsenek M1-re, mert ennek egy fikarcnyi értelme sincs. Őszintén szólva én is jobban örültem volna, ha a MS kihoz egy értelmes ARM Windowst, meg valaki csinál alá egy hasonló gépet, csak ugye ez nem történt meg és ahogy elnézem, egy darabig nem is fog. -
hallador
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Valahol igazad van. De érdekel, és meg akarom tanulni. Én elismerem, hogy nem vagyok Mac fan, de amit az Apple letett az asztalra az tetszik. Szóval remélem én is megtanulom rendesen használni egy ilyen gépet, a Linux, és a Windows már megy, A mac maradt ki az életemből, ezért van Mac-em. A másik, hogy azért az operációs rendszer is érdekel, meg a hardver felépítése is, amit fel tudtam volna tenni egy VMware Workstationre es, de az azért nem olyan, meg azért ez az üzemidő elég jó, bár Rosettával, meg a többivel nem hozza ezt, de amúgy jó eszköz az Ipad Pro, és a Macbook is. Hát ennyi,
Amúgy egyetértünk valahol mélyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Battlefield 6
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)