Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsircica

csendes tag

Karácsony előtt sikerült nyerni egy ilyen gépet. Isten igazából nem vagyok tőle elájulva: a kijelző felbontása elég béna: nagyrészt szöveg olvasásakor venni észre, mert a kicsi betűk már elég szőrösek, ettől függetlenül a színek és a betekintési szög is nagyon jó. Amikor kézhez kaptam, sikerült bekapcsolni addig a pontig, amíg jelzi, hogy kéne net kapcsolat. Wifi otthon nem volt, összedugtam a géppel, letöltöttem az iTunes programot, beregisztráltam, bankkártyástul mindenestül (enélkül nem engedett tovább), mindössze 628 HUF ( :Y ) költségért. Másnap irány venni egy routert. Ha már a boltban voltam vettem hozzá egy tokot meg egy fóliát is (össz. 12.500 HUF). A gyerekek jót játszanak rajta. Én arra használom, ha nem megy az asztali gép ez úgyis be van kapcsolva és a neten gyorsan meg lehet nézni rajta bármit. Safari elég gyors, az akksi jól bírja, az op. rendszer 8.1 gyárilag és olyan, mintha egy darabból lenne az egész cucc. A csomagban benne volt a számla is (82.900 HUF), na ennyit nem ér.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés