- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
Gadgetfan_ #6855 üzenetére
Nincs már ott gond az appokkal. Minden fontos app már megtalálható ott is. Igazából azért ilyen hatalmas az appstore, mert minden sz@rnak csinálnak appot. Pl. ha bejelentem a gázóra állásomat vagy a vízóra állást van rá appom, de kezdek rájönni tök felesleges, mikor neten is meg lehet tenni. Ugyanez a youtube app is. Mi a fenének, ha a youtube oldal frankón menne. De minden oldal aminek van appja netezéskor a pofádba tolja hé itt az appom használd inkább azt. Külön böngészőm van, hogy az az egy-két oldal ahol flash van meg tudjam nézni. Nem lenne egyszerűbb ha tudná a böngésző? Itt inkább appal oldanak meg mindent ami a rendszer bem tud és ezt kezdem unni.
A másik dolog ami most nekem nagyon hiányzik az az osztott képernyő. Mit meg nem adnék azért ha tudnék youtube videót nézni fél képernyőn vagy akár filmet vagy mondjuk apple keynote-ot streamelni fele képernyőn, míg a másik oldalon itt kommentálnám vagy mást csinálnék. De nem tudom itt bakker.
Amiért IOS-re váltottam (appok elsősorban) kezd háttérbe szorulni. -
spawn21
veterán
válasz
Gadgetfan_ #6855 üzenetére
Milyen appokra gondolsz? Youtube, pdf szerkesztő, táblázat szerkesztő? Szerintem minden appot megtalász már minden más rendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest