Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Filmet max. TV-n nézek, ha nagyon ígéretes akkor moziban; zene nem érdekel különösebben (Petőfi rádió bőven megteszi). Az Asphalt 8-at tolom napi fél órát, az kb. 1.7 GB. Sok kacatot tartok rajta, az a baj.
Szerk: ugyanakkor egyetértünk abban, hogy mondjuk plusz 10 ezer Ft-ot megér a 32-es, csak listaáron többet kérnek érte.
-
törölt tag
se film, se zene vagy egyéb szórakoztató célú dolog
Filmet nézek a tévén, zenét hallgatok a kocsiban vagy a hifin, a játékból meg már kinőttem. Ennyire egyszerű. Pont mint az okostelefonom. Nem azért van, hogy filmet nézzek rajta, játékra használjam. Hanem mail, navigáció, ha hirtelen kell akkor meg tudjak nézni valamit a neten.
Az autómban van gyárilag olyan funkció, hogy benyomom a gombot és beparkol a szabad helyre, aztán még sorolhatnám, de nem kértem hozzá, benne volt, mégsem használom.
Nem értem mi ezekben olyan kirívó. Ha lenne iPad film, játék, zenelehetőség nélkül, azt vettem volna. Böngészni használom mivel egész nap autóban ülök, a munkámhoz meg kell.
-
Szabikaa20
őstag
Filmre ott a tv!Lehuzom torrentrol 500gbos hordozhato usb-s hdd es mar nezem is!Zenere megintcsak ott a hifi rendszer!Nem csipogast szeretnek hallgatni hanem zenet...
Neha elöfordul hogy youtubrol meghallgatok valamit...Teljesen kihasznalom,mert nem kell ulnom az asztali gep vagy notebook elott!Sot nekem kivaltotta a notebookot mert mindent megtudok vele csinalni!Nalam sok kep van es kepeket is szerkesztek ezert keves a hely.Elsö apple keszülek söt tablet nem gondoltam hogy nem lesz eleg a 16gb...De Oktober fele jön az uj mar fogom tudni hogy legalabb 32-es kell!
Ezzel a kijelzovel kiesik a szemem,mert hiaba retina kicsi a kepernyö filmezesre!Persze szorult helyzetben,esetleg utazaskor jo lenne,de en nem utazok.Söt filmet is csak moziban szeretek nezni inkabb!Otthon is nagy ritkan nezek,de akkor is tvn...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest