Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
enginev3.0 #410 üzenetére
Senki nem mondta hogy nyalj be akárkinek is,sőt,én is szeretek kicsit önálló véleménnyel bírni.
De ha úgy mennék be a Nexus 5 topikba,hogy EZ FOS,akkor le lennék baszva mint a pengős malac....joggal.
Lehet véleményem róla(vagy bármiről) de azt nem úgy fogom tálalni mint ahogy írtam,hanem leírom,hogy ezért és ezért NEKEM nem megfelelő,de ez és ez viszont tetszik benne,de ennyit nekem nem ér meg...ennyi.Remélem érted a mondandómat.
Más.:És azt nem lehet(most autós példát hozok,tudom nem szeretitek...)hogy az Aston Martin,és a Maserati is kapjon tíz pontot?
Lehet hogy van több üzemidővel bíró készülék (max 1 órával több) de attól még kaphat ez is maxot mert hát mint ahogy előttem is írták,bőven kiemelkedik a tömegből üzemidő szempontbólJa és ott is megbukott az elméleted,hogy ami jobb,az nem bír többet,ami többet bír arra nincs elég progi,amire van,az nem jobb,tehát egyszerre az összes felsorolásod egy terméknél soha nincs jelen.
-
bigdady
nagyúr
válasz
enginev3.0 #410 üzenetére
Melyik tab tud 13-14 órát?
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest