Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
De én nem mondtam hogy ez egy fos, SŐT, ha olvastad volna más tablet topikban a hozzászólásom, én megírtam hogy a tablet az az eszköz amiből csak apple-t vennék, esetleg ms-t!
És abban a hozzászólásomban szóval sem említettem hogy az Air nem jó, csak próbáltam elmagyarázni neki, hogy miért kapott annyit amennyitAz meg hogy 5 pontot ér, egy kicsit irónikus volt, bár nekem tényleg nem érne többet, de ugye ez az én szubjektív véleményem, picit gonosz volt
A tömegből lehet kiemelkedik mert a tömeg az általában semmit nemér, főleg android téren, ahol sok tabletért fizetni kéne hogy elvigyék, mert minőségtelen, igénytelen, (csúnyaszó)
De a saját kategóriáján belül, amiben van android készülék is, ha van olyan ami jobb, akkor még mindig nem kaphat maximális pontszámot, mert van jobb, és hiába emelkedik ki a többi közül!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest