Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Senki nem mondta hogy nyalj be akárkinek is,sőt,én is szeretek kicsit önálló véleménnyel bírni.
De ha úgy mennék be a Nexus 5 topikba,hogy EZ FOS,akkor le lennék baszva mint a pengős malac....joggal.
Lehet véleményem róla(vagy bármiről) de azt nem úgy fogom tálalni mint ahogy írtam,hanem leírom,hogy ezért és ezért NEKEM nem megfelelő,de ez és ez viszont tetszik benne,de ennyit nekem nem ér meg...ennyi.Remélem érted a mondandómat.
Más.:És azt nem lehet(most autós példát hozok,tudom nem szeretitek...)hogy az Aston Martin,és a Maserati is kapjon tíz pontot?
Lehet hogy van több üzemidővel bíró készülék (max 1 órával több) de attól még kaphat ez is maxot mert hát mint ahogy előttem is írták,bőven kiemelkedik a tömegből üzemidő szempontbólJa és ott is megbukott az elméleted,hogy ami jobb,az nem bír többet,ami többet bír arra nincs elég progi,amire van,az nem jobb,tehát egyszerre az összes felsorolásod egy terméknél soha nincs jelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Arc Raiders
- Próba
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő