Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kuponok....
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
206 cc
senior tag
válasz
_ntamas #3892 üzenetére
??
Mi a BAJ? bal lábbal keltél?kérdezel olyasmit ami már akkor is furcsa és ellentmondásos amikor leírtad!!
Futárnak fizetni?..mi ezzel a baj?,ha ugyan annyiba kerül mint utalás esetén nincs semmi gond!
A második részre: Teljesen hivatalosan,gyári garanciával, áfás számlával DE ha lehet féláron!!!!Ja és még utalni is szeretnél!
Az árgép pedig evidens ez esetben, hiszen ott látható azért a legtöbb forgalmazó aki valamelyest ellenőrizhető terméket kínál,számlával garanciával.
Szóval nem értem a felháborodásod??Segítünk aztán megsértődsz,.... mert magadtól még a nettó árat sem vágod egyből??..vagy nem is értem mire céloztál a 100000.-ft-vel??
Mellesleg kb. 25 éve kereskedem és főleg nem fotelből!! -
Xero
nagyúr
válasz
_ntamas #3892 üzenetére
Akkor íme az én véleményem: Apple terméket csak store.apple.com/hu-ról, vagy Apple Store-ból, esetleg APR-ből.
A többit kerülöm. Nyilván nem az elérhető legjobb árat kapod, de nem is lesz ilyen-olyan szürke importos.Telefonnal kapcsolatban vagyok csak engedékeny, de ott is pusztán a meglévő előfizetések mellé járó kedvezmény miatt.
Viszont én fura állatfaj vagyok, a használt termékeket sem kedvelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest