- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Aki 14Pro MAX-al használja a Pro2-t, mi a tapasztalatotok, nektek bejelenti a füles a hívó nevét?
-
tepenzed
őstag
válasz
s.Oliv3r #196 üzenetére
Én már túl vagyok. Először a magyar support hív, kapsz egy linket amire fel kell töltened a számlát a vásárlásról, amin rajta van a dátum és a szériaszám is. Utána visszahívott az angol support és kb mégegyszer el kell mondani mindent, hol vetted, mikor, szériaszám diktálás és ellenőrzik a számlát is. Valamiért a magyar support nem frissítheti a vásárlási dátumot. Ahogy lerakták a telefont, már az új dátumot láttam.
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok,
ma pont ugyan igy jartam. Vettem egy pro2-t, en bontottam ki eloszor, csatlakoztam hozza es novemberig irta a garit. Szamlam nincs sajnos(nagykeres), valamiert datumot sem enged megadni… hetfon hivnak az apple-tol, kivancsi leszek -
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Vettem ma a konzolvilágban egy airpods pro 2-t és csak novemberig írja a garit
Ez majd frissül vagy velük vegyem fel a kapcsolatot vagy mit lehet tenni? -
Gyufaaa
veterán
No mit dobott a kismalac.
Ilyet még nem láttam. Ránézésre a két pod detto ugyan az. Ez most fals lehet vagy tipegjek IStyle-ba, hogy a garanciába cserélt fülesek nem egyformák? 🤣
-
Mark85
csendes újonc
Sziasztok! Sikerült vennem egy FAKE Airpods Pro gen 2-t.
A kérdésem az lenne, hogy "sugárzás" szempontjából ez lehet károsabb, mint egy eredeti, vagy ennek semmi köze hozzá? Hangminőségben rosszabb, ez egyértelmű, néha kicsit recseg, de végülis elmegy... köszi -
válasz
ittakary #181 üzenetére
Nekem ilyen nincs a 2nd gen pro-val a frissülés után, de az "alap problémák" megmaradtak, tok töltöttségnek köze nincs ahhoz, amit a widget mutat, akkor sem frissül, ha a felugró menüben (mikor kinyitod a tokot) a valósat megmutatja, stb.
Már rég nem a "bugmentesség" tart itt, hanem az, hogy AW-hoz még csak hasonlót sem tudok venni a másik oldalon, ami mind okosóra, mind sportóra hoz egy jó közepes átlagot. -
az új FW frissítés óta meghülyült a jobbos fülesem: tokban van, tisztán tartva, jól érintkezik (eddig nem volt vele gond), de ránéztem este, és 70%-on volt (bal 100%)
újra áttörölgettem, újra beleraktam, ma újra ezt csinálta hogy merült 90%-ra (magyarul folyamatosan kapcsolatban volt valamivel)
mi a tökömet csináltak már megint... komolyan mondom ez már egy vicc
-
Nekem most három hiba jött elő a héten. Nem tudom, hogy mi okozza, de valszeg garancia lesz belőle, hogyha nem javul meg. Nem volt leejtve, nagyon óvatosan kezelem, mert soha nem volt még ilyen drága fülesem.
- A bal oldali fülest nem mindig tölti fel
- A bal oldali fülesre azt írja, hogy elhagytam, pedig a fülemben van és jön róla a zene
- A tok olyan, mintha max háromnegyedig töltődne csak. Üzemidőben és működésben nem vettem észre változást, szóval valamiféle kommunikációs dolog lesz ez.Kicsit gáz egy ilyen árú cucctól, de persze a technikai hibák márkától és általános minőségtől függetelnül előfordulnak.
-
Gery15
addikt
Eddig 3% volt mara mar 15% de mindig egyszerre hasznalom.
-
Csomó mindentől lehet, optimalizált akku töltés bekavar, kicsit használtad az egyiket amíg a másik a tokban volt, stb. Ha nagy az eltérés, akkor meg nem érintkezett rendesen. Tipp: amikor berakod egyiket, várd meg mív felvillan a led, majd a másikat és utána is meg kell várni a led felvillanást. Akkor biztos érintkezik.
Pár %-os eltérések viszont simán előfordulnak, nem jelent semmit.
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Miert nem egyforma a toltottseg a ket oldal kozott? -
-
Parson
addikt
válasz
ittakary #171 üzenetére
Akkor lehet, hogy hagyom a francba és maradok a kábeles fülesnél... vagy futok még egy kört a sima AirPods 2.nd gen körül... feleannyiba fájna hasonló gyenge használat mellett... kérdés, menynire passzentos a fülembe - és hogy menyire hasonló a sima Earpods-hoz (iPhone8-hoz kapott még megvan), mert azzal tudnám csak tesztelni.
-
Parson
addikt
Sziasztok, vennék egy ilyen fülest, de mivel enm zsinóros, így felmerül a kérdés: mennyire gyorsan degradálódik az akksija, mik ezügyben a tapasztalatok? Nem nagyon lenne kedvem 2-3 év után kukázni úgy, hogy igazából eléggé ad-hoc jelleggel (mondjuk napi 5-10 percet ha átlagolni akarok) használnám csak... aztán persze az is lehet hogy rákapok, de az már más szitu lenne akkor.
-
nincs távoli törlés és nincs hard reset
icecave is mindenhol letörölte, minden eszközén, neten, készüléken stb...
1) új tulaj leválasztja tokból kivéve
2) régi tulaj (akinek az icloudja be van ragadva) újra párosít
3) régi tulaj újra leválasztja, de most tokból kivéve (fülbe rakni nem kell, csak állandó kapcsolat kell a telefonnal)
4) új tulaj újra párosítjanincs más út
-
No.01
addikt
Akkor tenyleg nem ertem pert rakeresve is hasonlot talaltam amiben a te/ti leirasotok csak megerositett. Nalam sehol sincs ezert is nem ertem, h akkor miert dobja fol neki ugyanugy az uzenetet. (lehet ra kellett volna probalnom a parom ipadjarol...? Keso banat)
Ilyenkor csak a szemelyes tali a megoldas? Nincs valami hard reset vagy tavoli torles opcio?
-
Igen, ha úgy választottam le, hogy a tokjában voltak, akkor az új tulajnél kiírta, akkor szűnt meg, ha még a tokból kivéve szüntettem meg a párosítást. Azt hittük ez a tuti megoldás, mert utána már nem írta ki neki (persze ugye eljött, újrapárosítottuk az én ID-hoz, majd leválasztás és ő utána aktiválta az ő ID-jához megint).
-
válasz
csaba1203 #159 üzenetére
Na én megvettem bár kicsit fura valami.
Első csatlakozáskor azt írta a modellszám, hogy A2618, néztem apple oldalon A2698-nak kellene lennie, a dobozon is az szerepel. Aztán 3.-ik fülberakáskor már A2698. Meg a korlátozott jótállás mai kicsomagolás és indítással 2024.02.02. Nem tudom hogy lesz ebből 2 év, majd kiderül, talán nem lesz vele gond. -
Nem tudom, valahol olvastam, hogy AppleCare csak a vásárlást követő 7 napon belül lehetséges, fogalmam sincs valós-e.
Hezitálok, hogy helyi raktáron lévő MM-ből vagy Istyle-ból vegyek amihez adnak 3 hónap + ingyenes szolgáltatásokat. Istyle kosárba rakás után nem ad lehetőséget Care-re. Mivel cégre veszem így az 1 év gari miatt érdekes lenne.
Továbbá az is, hogy ha kapok megint 3 hónap "ajcsit" akkor az esetleg hozzá adódik e a meglévő még el nem indított 3 hónapos ajándékhoz (Arcade, Apple TV) amit még a MacBook-hoz kaptam pár hónapja. Bár ez annyira nem is lényeges mert azokat sem váltottam ki. Szóval MM lenne a befutó, mert helyben van és nem dobálja a posta.
Szerk:
Most nézem 60 nap, Kínában 7.
Apple link, bar itt nem derül ki AirPods-ra köthető-e. -
Srácok, tudja valaki, hogy az Mm-ben vásárolt Pro 2 esetén mennyi az AppleCare a vásárlást követő 7 napban? Sehol nem találok erről infót.
-
havri1
félisten
Üdv!
Melóhelyen leadtak egy pro 2 tokitz jobb fülessel. Ütött kopott, szilikon harang is le van esve (sérült).
Hivatalosan tartják egy hónapig, aztán megy a süllyesztőbe. Gondoltam megkeresem a gazdáját.
Olvastam, hogy elvileg lehet rá küldeni üzenetet, ha be van kapcsolva ez a funkció.
Ennek mi a menete? Hogy lehet megnezni?Köszönöm
-
válasz
zsolidodd #148 üzenetére
pont az apróról nem vennék, mert tényleg nem fogod tudni megkülönböztetni és alig spórolsz vele
de egy 20ast tudsz spórolni ha másik boltból veszed [link]
de ha ez nem oszt nem szoroz akkor vedd meg rendes Apple reseller (icentre, istyle) boltban vagy rendeld meg Apple.hu-ról
-
zsolidodd
senior tag
Most tervezem lecserélni a 3+ éves 1. gen AirPods Pro-mat és több helyen is olvastam, hogy sok a hamis példány, SN, csomagolás, kb. minden lehet hamis. Jól sejtem, hogy akkor járok jól, ha megveszem IStyle-nál 120.000-ért és akkor biztosan eredeti és lesz 2 év garancia is? A másik opciónak a random GSM bolt/Hardverapró tűnik, úgy már 105.000 körül is megvásárolható, de csak 1 év garanciával, illetve az eladó tudta nélkül is lehet, hogy hamisítvány.
-
Gyufaaa
veterán
Skacok, van aki XS vagy XS max-al használja a Pro2-őt?
-
csaba1203
addikt
válasz
JoceeHunt #144 üzenetére
Erre csak egy megoldás létezik hivatalos viszonteladó partnert kell keresni....
MM-ben vettem én is 1 hónapja 2 év garival és nyugodtan alszom tudom , hogy eredeti a motyó.
Ha használtban gondolkodsz ott pedig kérd az eredetiséget igazoló számlát blokkal egyetemben. Ha ez nincs meg tuti hamisított a cucc. -
No.01
addikt
válasz
JoceeHunt #139 üzenetére
En most tervezem eladni, es igaz meg nem neztem meg milyen aron mennek, de a 40 es 50 az nagyon durvan olcsonak tunik.
Egyebkent pedig van hamis is boseggel.En azert adom el mert nem hasznalom ki vagy legalabbis nem ugy ahogy gondoltam. Ez nyilvan mindenkinek mas es mas, de jobban teszed ha vigyazol
-
Sziasztok,
Azt hiszem eljött az idő, hogy AirPods Pro-mat lecseréljem a 2-es szériára. Elég sok eladót látok itt-ott, fb marketplacen. Mi az oka, hogy van aki már 40-ért árulja a szinte alig használt Pro 2-t?
Ebben is vannak hamis verziók? Hogy lehet felismerni?
Még bontatlan állapotban is van 50 körül, nem igazán értem. -
Egy privit dobj rá nyugodtan, ő biztosan emlékszik, mert mindig küldte nekem a shotokat, hogy az én címemen keresi a find my az AirPods-át
Visszakerestem közben, úgy kell leválasztani, hogy a füledben vannak a podok, és élő BT kapcsolatnak kell lennie.
Ha úgy választod le, hogy a tokban vannak, akkor az új tulajnál gondok lesznek, nála is ez volt:
Hiába választottam le, meg eltávolítottam mindenhonnan, akkor is ezt írta neki. Végül elhozta megint, ismét párosítottuk az én ID-mhez, majd leválasztottuk, ahogy írtam. Akkor jó lett.
-
No.01
addikt
Koszonom mindkettotoknek! Sana konkret leirast iphone-szerut nem talaltam azert is batorkodtak kerdezni mert a tavolsagbol lehet nyug. (anno valamit en is elkacsintottam mikor az orat valtottam)
Icecave:
Ez tuti, h igy van? Marmint rakeresve nem talaltam semmit, de ha azt mondod, h igy kell akkor ugy csinalom, csak mivel csekkolni nem fogom tudni igy labon loni sem szeretnem magamat. -
Valami rémlik,hogy úgy kell leválasztani, hogy kint vannak a podsok tokból. Ha úgy választod le, hogy a tokban vannak a podsok, akkor az új tulajnál is a régi tulajdonát GPS adatait jelzi, kb. kiirthatatlan. Mi így jártunk ittakary ph-s kollégával, mikor eladtam neki, a megoldás az volt, hogy eljött újra hozzám, ismét párosítottuk, majd "rendesen" leválasztottuk. Ha nem lakunk közel, elég bonyodalmas lett volna.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Buta kerdes, de meg nem csinaltam ilyet... Eladas elott vagyok (van hozza AppleCare+) mit erdemes/ajanlott csinalnom mielott visszateszem a dobozba?
-
-
válasz
csaba1203 #128 üzenetére
Biztosan bug, amikor kijött a pro2 akkor vettem meg, a widget is (lockscreen és sima is) mutatta mindig a tokot, meg a podsokat is. Utána frissítésekkel a tokot már vagy csak akkor mikor kinyitottam és benne voltak a podok (mint előző gennél), vagy mutatta mindig, de random %-okkal, akkor sem frissült, hogy az előbb említett módon megvártam, míg kinyitás után felugrik az ablak a százalékokkal.
Most 16.3-al annyit javult a helyzet, hogy mutatja tokot, és a % már pontos, de csak később frissíti, nem azonnal (miután szintén kinyitottam ugye kivenni a podokat). Ez is már haladás, legalább nem random hülyeségeket mutat, csak később frissül.Bocsánat a sok szóismétlésért, nekem is bántja a szemem.
Egyébként más programmal is előfordul ez a frissítés para, pl. Yazio kalória értékek mindig az előző napin ragadtak, csak reboot frissítette. Most ahogy nézem, jött update, elvileg most jó.
Van itt bug rendesen
Ez a 16-os iOS kb. .5-.7 körül lesz olyan, amire azt mondom, hogy így kellett volna kijönnie.
-
válasz
kalanchoe #126 üzenetére
inkább a Pro
alig van árkülönbség, viszont funkcióban rengeteget kapsz
ja és az AirPods 3 rengeteg embernek kényelmetlen, nálunk is jött a 2 helyett egy 3 páromnak, de konkrétan 5 perc után mondta, hogy ez neki nagyon nem lesz jó, mert jó nagy bumszli krumpli a 3 ... el sem kezdte használni
-
kalanchoe
senior tag
Lassan 2 éves lesz a 2-es AirPodsom, és gondolkodtam a váltáson, mert az akku már kezd érezhetően gyengébb lenni. Érdemes a 3-as változatra váltani, vagy inkább többért a Pro?
-
Kobe
veterán
Hi
utobbi napokban kicsit hektikus minoseget tapasztalok a telefonhivasoknal es bar nem ezereve hasznalom a cuccot, az elejen mintha nem lett volna ilyen
az normalis hogy csendes kornyezetben (full passziv irodahaz, semmilyen hatterzajjal a hatterben) is annyira gyengen vesz a mikrofon hogy a vegen at kell allni a telo hasznalatara, folyamatosan panaszkodik a fogado fel hogy semmit nem hall? -
Revesz
aktív tag
Hali,
Comply szivacsból válasszam azt a méretet amit a fülesen használok? Nekem az S a legjobb, de olvastam valahol, hogy comply-ból érdemes egyel nagyobbat venni…
-
Ja, én is kiakadtam ezen amikor 1 hetes korában észleltem, hogy karcos.
-
Sajnos ez ilyen. Mint az iPodok vagy a silver iphoneok rozsdamentes acél hátlap/oldala. Kb. a fingtól is karcolódik. Nekem szerencsére van tok, de pl. silver 14PM esetén hiába a tok és a pár naponként való takarítás, épp néztem, karc van a power gombon már most. Szóval bárhogy véded, csak az időt tolod ki, mennyi idő múlva lesz karcos.
-
Timoboy
tag
Sziasztok!
2 napja vettem a MM-ban egy Pro 2-t.
Sajnos tokot nem vettem hozzá azonnal. Mára, tehát két nap alatt tele van karccal a tok. Ez normális? Pedig aztán én mindenemmel úgy bánok, mint a hímes tojással, ezzel is így tettem, mégis úgy néz ki, mintha évek óta használnám.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Amúgy tényleg jó, minden szuper, de ennyi pénzért nem tudják úgy megcsinálni, hogy ne így nézzen ki két nap alatt, ez szörnyű. -
Zsu91
csendes tag
Én imádom, nem cserélném le semmire..
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy az egyik füles jobban merül?
Mindig 2-3%-al alacsonyabb a töltöttsége a bal oldalni fülesnek!
És bárhogy állítom, igazítom bal oldali sose szigetel rendesen! Onnan jobban behallatszik a környezeti zaj!
próbáltam mindegyik haranggal! Erre gondolok!
Másnak is van ilyen gondja? Mit tudok vele csinálni? -
Bízom benne, a 16.2-es frissítés sokkmindenen segít... ahogy írtam, random %-okat mutat a widget, főleg a tokra, de tegnap állandóan jelzett az órám, hogy ott hagytam az airpodsot különböző helyeken, amerre jártam, miközben végig ott volt a hátizsákomban és elő sem vettem
-
Remélem, nemsokára lesz frissítés, 16.1.1 óta összevissza mutat random töltöségi %-okat a tokra a widget. Aztán, ha beteszem a podsokat, akkor lefrissíti jóra, majd mikor becsukom, újra valami "beragadt" %-ot mutat....
-
Én is az Emagról rendeltem a BF keretén belül.
Dobozon nem volt fólia, de a papírcsík érintetlen volt.
Tehát bontatlan volt.
Garanciát nekem is úgy hozza, ahogy neked.
Én nem foglalkozok vele, mert ott a számla. Azon meg a dátum, hogy mikor volt a vásárlás.
Szerintem az sem korrekt, mert 18.-án készült a számla és a terméket meg 19.-én kaptam meg és kezdtem használni.
Ez így 1 nap mínusz a garancia időben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple iPhone gyári dobozok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest