- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szerintem notid van, és a wasd miatt a balkezed hozzáér a tapipadhoz...
-
ghost88
csendes tag
Ha fényes a felület az gond lehet, vagy nézd meg, hogy valami nem került e az érzékelő elé (nekem volt h macskaszőr szorult be, és az istenért se akart normálisan működni)
-
bubi92
őstag
nekem akkor szokott még ilyet csinálni mikor egy hajszál beragad a lézer lyukába
-
Dictator^
veterán
nálam is ez volt, most egy rendes vágott szönyeglap van alatta, azóta jó
-
Anubiss
tag
Hát én lakkozott faeres asztalon szoktam vele matatni...
-
szablya
aktív tag
Olcsó optikai tucategerek tucathibája, nekem 5 optikai tucategerem közül 2-nél jelentkezett
Nem is húzták sokáig
-
PazsitZ
addikt
Nekem bent a cégnél szokott ilyen lenni néha, pedig használok egy normális állapotú, egyszínű szövet padot, nagyon hasonló az itthonihoz és itthon még nem fordult elő...
Szóval lehet egér függő is... -
Brutforsz
senior tag
Ez a viselkedés arra az egyébként tipikus optikai egér hibára utal, hogy nem homogén színű felületen mozogva elveszti a tájékozódóképességét.
Ha színes-képes egérpadod van, próbáld ki például egy fehér lapon siklatni, ha úgy jó, akkor megvan a hibaforrás. Ha már most is egyszínű felületen operálsz, akkor passz.
szerk.: Látom, már mások is írták.
-
vwpolopg
őstag
Éhes és arra van a sajt!
Amúgy a felület szokott ilyen hibákat előidézni, próbáld meg egérpaddal vagy valami sima alátéttel.
-
Sonky
aktív tag
Nekem akkor csinálta ha bent voltam pl egy játékban és kijöttem az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mitől van az, hogy az optikai egerem gondol egyet és a monitor észak-nyugati sarka felé villámgyors expedíciót indít?Az...
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest