Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz Parallaxis #1306 üzenetére

amiket írsz, azok részint csak terelések! :(
    mindenki azt telepít, amit csak akar android alatt is, amit te írsz, az másra - lehet - megoldás, mert nem minden firmware verzió alatt adott alapban például a recovery, de az másra kell(het)!
    elolvastam az előző hozzászólásod, reagáltam is rá; vagy mindent törölsz úgy, vagy semmit, de az sem mindenre megoldás!
    használod az integrált térképet, online letöltögeti a térképes részleteket, fogy a tárhely, amire alapban nincs megoldás, mert külön nem lehet adott állományokat törölni, csak teljes nullázás árán, vagy külön buhera - jb, külön alkalmazás - útján, akkor ez mi, ha nem probléma?
    bizony, szükség lenne rá, hogy alapban törölni lehessen a felesleges állományokat, amik pedig vannak, hiszen látványosan fogy a tárhely, hiába írsz a virtualitásról...
    írtam példát, az integrált térképet, használd csak serényen, online töltögesse csak le a térképes részleteket, és nézd közben a tárhely adatait!

Új hozzászólás Aktív témák