- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Skynet258 #50 üzenetére
roppant egyszerű: appbrainen mindenféle statisztikai bontásban lehet szűrni a top alkalmazásokat (napi/heti/havi/ever), és ha már ott kikerestem vmit nyilván nem megyek at marketra hogy ott is keresgessem, csak beolvasom a qr-t és meg is van.
Ennyi a filozófia. Persze ezt a progit most linkelhettem volna marketra is, de úgy tűnik én már appbrain fan vagyok
-
JoeYi
őstag
gmote helyett ajánlom a Goldworm Remote Control:
Ez a wifi tapipadon és billentyűzeten kívül natív gombokat biztosít a kmplyer és a vlcplayer programokhoz. Tehát play/stop, pörgetés hangerő stb kivan rakva 1-1 gombra
Új hozzászólás Aktív témák
lo Rövid összefoglaló arról, hogy milyen programokat érdemes használnia egy Androidosnak.
- Politika
- Brave
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- DUNE médialejátszók topicja
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Megújult a PROHARDVER!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest