Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Ez eléggé buta okfejtés, mert a darabot már legyártották, a cégnek meg tök mindegy, hogy most a budapesti pistike vesz magának egyet vagy sem, a Föld helyzetén pedig már ez nem fog segíteni.
Az általad használt egér és billentyűzet is megy pár év múlva a kukában, benne fém részek, amik sokkal szennyezőbbek, mint ez a fröccsöntött műanyagdarabka.
De gondolom te is olyan vagy, aki kocsival viszi a szemetet a sarki kukáig, mert megteheti..
A num lock nálad is ég?
Számold ki, hogy az mennyire terheli a környezetet, és ha kikapcsolnád hány fát menthetnél meg..Az, meg, hogy a még "környezetkímélőbb" hamburgert ajánlasz helyette, szintén sokat mond rólad, azzal együtt, hogy nem értetted meg az iróniát az írásomban.
De imádom az ilyen önjelölt kereszteslovagokat, akiknek az az életcéljuk, hogy megmondják másoknak, hogy mit tegyenek, ne tegyenek.
Neked nem tetszik a termék, nem látod értelmét, ok, ez a saját véleményed.
De hogy másoknak megmond mit tegyen, ne tegyen és leszóld/lenézd azt, akinek ez tetszik és megveszi--> szánalom. -
hoffman_
nagyúr
Nekem alapvetően tetszett a dolog, és nem tagadom, át is futott az agyamon, hogy 5 dodóért mi lenne, ha. Aztán elolvastam a postjaid, és eldöntöttem, hogy ez must have lesz
Óvatosan a piszológus szereppel, ahány ember, annyi reakció. Alapvetően teljesen egyetértek, szerintem is lassan elrohad a Föld, pláne, ha így folytatjuk, de nem ez a +1 zöldség fogja megölni. Amúgy volt pár szép villantás az okfejtéseidben, szó se róla 
A cikk hibátlanos, én spec. örültem, hogy ilyet is láttam

Ja, és az a 12-es megapack nagyon brutál

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Óvatosan a piszológus szereppel, ahány ember, annyi reakció. Alapvetően teljesen egyetértek, szerintem is lassan elrohad a Föld, pláne, ha így folytatjuk, de nem ez a +1 zöldség fogja megölni. Amúgy volt pár szép villantás az okfejtéseidben, szó se róla