Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Még jó hogy odaírtam, hogy a bizonyosan a szolgáltató sara... annyit akartam kifejezni, hogy ezek valahogy nem érdekesek. Tehát mondjuk hogy legalább telefonálás rendesen menjen, az nem szempont. Mostani céges doridom pl. imád néha megfagyni 15-20 másodpercre, ha le merem tenni a kagylót. Másik ismerősöm azzal szívott sokat más droid készüléken, hogy akkor fagyott le mikor fel akarta venni, ill. volt hogy ki se csörgött. És még volt pár hasonló. Ezek mellett engem irritál az a léptékű designre/animációkra matyizás, ennyi. Ennyire dedósak a felhasználók? Aki akarja érti.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 7th. 32GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4720
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó iPad 2025 (A16) Wi-fi ezüst 128GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs