Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
Protezis
üzenetére
Én ezekben a minimál designokban nekem az nem tetszik, hogy általában semmi nem utal arra, hogy mi az ami vezérlő elem, azaz mi az ami lenyomható, meg mi az ami elhúzható, és mi az ami csak tartalom. És a számológép az persze pofon egyszerű, de ott van kismilló app, szét vagy csúszva a napi forgatagban, és akkor ilyen divat majmoságokat eléd dobnak, ami semmi kapaszkodót nem ad az agyadnak.
-
ddekany
nagyúr
válasz
assemble
üzenetére
"Kiprobaltam, a 6. (hatodik) kartyara is ra tudtam kattintani"
Csak minek, ha azt sem látod mi az amire böksz? Mert bárki megnézheti a képeket, hogy még az alkalmazás neve sem látszik a 3. kártya alattiaknál. Az ikonja tetejéből egy nagyon pici kilátszik. Szóval lényegében maradt ami volt, hogy 3 alkalmazást látsz egy időben. Kérdés, hogy a régi sima görgetős módszerrel találod meg a sokkal ezelőtti kártyákat, vagy ezzel az új dögössel.
-
ddekany
nagyúr
válasz
eclipse19
üzenetére
Ja kérem, az esztétikáért meg kell szenvedni...
Mondom KELL, mert különben sz*r vagy.
Kb annyira ügyelnek a praktikumra, mint a ruháknál (amúgy mindenki vmi military cuccban járna... fasza zsebek, nem szakad, könnyen mosható). Ezek már nem annyira műszaki cikkek szerintem.Mondjuk én azon is felhorkantam, hogy lecserélték az a három ikont arra a három mértani alakra. Ebből kb. a háromszög ami még hasonlít arra amit csinál. Persze, úgy se nézegeted őket, hanem tudod hogy melyik gomb hol van, ez igaz. Csak ilyen alapon a következő lépés az lesz, hogy mind helyén egy négyzet lesz, mert úgy még egységesebb. Aztán csak három kis vízszintes vonal. Aztán, mivel - mint mondtam - úgy is tudod hol vannak, nem lesz ott semmi, csak tudni kell, hogy azon a 3 helyen megérintve a telefont vmi történni fog. Über letisztultság. Ezen a ponton az 60+ generáció már csak WTF arccal néz, hogy ezt most miért...
És ekkor uncsi lesz a letisztultság, és megint jön barokk korszak... -
ddekany
nagyúr
Még jó hogy odaírtam, hogy a bizonyosan a szolgáltató sara... annyit akartam kifejezni, hogy ezek valahogy nem érdekesek. Tehát mondjuk hogy legalább telefonálás rendesen menjen, az nem szempont. Mostani céges doridom pl. imád néha megfagyni 15-20 másodpercre, ha le merem tenni a kagylót. Másik ismerősöm azzal szívott sokat más droid készüléken, hogy akkor fagyott le mikor fel akarta venni, ill. volt hogy ki se csörgött. És még volt pár hasonló. Ezek mellett engem irritál az a léptékű designre/animációkra matyizás, ennyi. Ennyire dedósak a felhasználók? Aki akarja érti.
-
ddekany
nagyúr
Hát tényleg vazze, mekkora fejlődés, hogy átdizájnolták megint... és erre élvez/hány mindenki. Cikk író szerint is már vagy 3 éve nem változott komolyabban és ezért úúú de ideje volt. 10 év múlva már havonta fogják átszabni a felület dizájnokat, mert az előző már 30 nap után iszonyat "uncsíÍí". Ja és mindegyik cég vezényszóra u.a-ra, ami épp a havi divat. Még jó hogy ilyen lényeges dolgokkal foglalkozik mindenki. Elvégre ettől eltekintve minden maga a tökély. (Kár hogy mai napig gond, hogy néha alig értem mit mond a másik... talán elsősorban a szolgáltató sara, de csak mondom, hogy ez kutyát nem érdekel, nem versenyelőny ha ez jó. Csak a hülyeség a versenyelőny.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forrmell.enn
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom KELL, mert különben sz*r vagy.
Kb annyira ügyelnek a praktikumra, mint a ruháknál (amúgy mindenki vmi military cuccban járna... fasza zsebek, nem szakad, könnyen mosható). Ezek már nem annyira műszaki cikkek szerintem.
És ekkor uncsi lesz a letisztultság, és megint jön barokk korszak...