- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
aggleány #406 üzenetére
"Szerintem azért nem foglalkozik ezzel a témával igazán senki, mert nem lehet vele mit csinálni, az okostelefonozás sajnos ezzel jár."
Arra nem gondolsz, hogy ha viszont a emberek foglalkoznának vele, akkor valószínűleg nem járna ezzel az okostelefonozás?
Naivan azt gondoltam, hogy amilyen elterjedt, "kiforrott" technológia már az android, úgy az alapvető biztonsági és jogosultsági kérdések már meg vannak oldva és a telefonszolgáltatómén kívül nem csücsül ott még 28 szerveren, hogy mikor hol járok, kivel mennyit telefonálok, milyen SMS-eket írok és kik vannak a rajt a szigorúan csak telefonos kontaktlistámon...
Mindegy, nem akkor én itt semmilyen flame háborút indítani, hanem mivel nagyon új nekem még az android, ezért csöndben elvonulok és kiokosítom magam a témából ... és megpróbálok rájönni, hogy tudom megőrizni magamnak a privát szférámat.
(azt még nagy nehezen elviselem valahogy, hogy az FBI megtudja, hogy mikor akarunk bombát robbantani a srácokkal, de hogy előttük már az Angry Birds készítői is tudnak róla, az már nem fér bele nálam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jogász topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest