Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
válasz
aggleány
üzenetére
"Szerintem azért nem foglalkozik ezzel a témával igazán senki, mert nem lehet vele mit csinálni, az okostelefonozás sajnos ezzel jár."
Arra nem gondolsz, hogy ha viszont a emberek foglalkoznának vele, akkor valószínűleg nem járna ezzel az okostelefonozás?

Naivan azt gondoltam, hogy amilyen elterjedt, "kiforrott" technológia már az android, úgy az alapvető biztonsági és jogosultsági kérdések már meg vannak oldva és a telefonszolgáltatómén kívül nem csücsül ott még 28 szerveren, hogy mikor hol járok, kivel mennyit telefonálok, milyen SMS-eket írok és kik vannak a rajt a szigorúan csak telefonos kontaktlistámon...

Mindegy, nem akkor én itt semmilyen flame háborút indítani, hanem mivel nagyon új nekem még az android, ezért csöndben elvonulok és kiokosítom magam a témából ... és megpróbálok rájönni, hogy tudom megőrizni magamnak a privát szférámat.
(azt még nagy nehezen elviselem valahogy, hogy az FBI megtudja, hogy mikor akarunk bombát robbantani a srácokkal, de hogy előttük már az Angry Birds készítői is tudnak róla, az már nem fér bele nálam
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Google Pixel 7 Pro 12/128 GB fehér + extrák
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe SSD magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)