- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
gabor85
Még nem tudom, mi lesz belőle. Pentalógia sem volt még.
Nemsokára meglesz a szórakozós cikk is, de akár folyt. köv., ha lesz rá igény.
oblaidhun
Ha megmondod, mi az, akkor még beleírhatom.
kutkut
Beletettem, köszi. Nem minden alkalmazás van benne minden témából, mert nagyon sok lenne, inkább csak az ismertebbeket írtam bele.
HPAA
Szívesen.
core2
LauncherPro vagy Go Launcher, a témát sajnos nem tudom. A Go-nál gyárilag ez az alapbeállítás - legalábbis nekem ez volt. A képek nagy része a Marketről van - az előző cikknél páran belekötöttek, ezt akartam kiküszöbölni.
Tybee000
Nekem a Mini tűnik praktikusabbnak, ezért írtam azt. Nagyon sokaknak számít, hogy mennyi az adatforgalom, ezért javasoltam ezt a verziót.
vgergo
Tervezem a folytatást, úgyhogy jól jönnek a javaslatok, köszönöm.
D.Orion
Teljesen egyetértünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest