Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

justflash aktív tag "Bootloop az esetek 99%-ban friss rom telepítése után szokott lenni, első induláskor." Vagy mikor 0 tapasztalattal, az alapok átolvasása nélkül nekiállnak romot cserélni, vagy csak beszabadulnak a system mappába a fájlkezelővel. Elég gyakran előfordul. "Ha más google accokokról van szó, akkor eleve mi értelme az egésznek?" Az, hogy idejön, ideadja a telót, elmondja mi kell rá, elmondom mikorra van kész, és kap egy totál működőképes készüléket, az összes appal ami kell neki. Nem kell wifiről vagy mobilnetről töltögetni, vidéken mindkettő elég ritka, ez nem BP, ahol lemész és a sarkon van 15 elérhető hálózat. Ráadásul sok ember még mindig nincs tisztában azzal hogy miért van a play, nem egy ilyennel találkoztam már, a tipikus "tegyémá' rá szkájpot...miazhogy én is meg tudom csinálni?...ja az a pléj vagy mi..." . Szerintem mindenesetre hasznos cucc, legalábbis nekem jól jött, talán másnak is jó lesz majd. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest