- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
"Bootloop az esetek 99%-ban friss rom telepítése után szokott lenni, első induláskor."
Vagy mikor 0 tapasztalattal, az alapok átolvasása nélkül nekiállnak romot cserélni, vagy csak beszabadulnak a system mappába a fájlkezelővel. Elég gyakran előfordul.
"Ha más google accokokról van szó, akkor eleve mi értelme az egésznek?"
Az, hogy idejön, ideadja a telót, elmondja mi kell rá, elmondom mikorra van kész, és kap egy totál működőképes készüléket, az összes appal ami kell neki. Nem kell wifiről vagy mobilnetről töltögetni, vidéken mindkettő elég ritka, ez nem BP, ahol lemész és a sarkon van 15 elérhető hálózat.
Ráadásul sok ember még mindig nincs tisztában azzal hogy miért van a play, nem egy ilyennel találkoztam már, a tipikus "tegyémá' rá szkájpot...miazhogy én is meg tudom csinálni?...ja az a pléj vagy mi..." .
Szerintem mindenesetre hasznos cucc, legalábbis nekem jól jött, talán másnak is jó lesz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- UHD filmek lejátszása
- E-roller topik
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Horgász topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest