- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
justflash
aktív tag
"Bootloop az esetek 99%-ban friss rom telepítése után szokott lenni, első induláskor."
Vagy mikor 0 tapasztalattal, az alapok átolvasása nélkül nekiállnak romot cserélni, vagy csak beszabadulnak a system mappába a fájlkezelővel. Elég gyakran előfordul.
"Ha más google accokokról van szó, akkor eleve mi értelme az egésznek?"
Az, hogy idejön, ideadja a telót, elmondja mi kell rá, elmondom mikorra van kész, és kap egy totál működőképes készüléket, az összes appal ami kell neki. Nem kell wifiről vagy mobilnetről töltögetni, vidéken mindkettő elég ritka, ez nem BP, ahol lemész és a sarkon van 15 elérhető hálózat.
Ráadásul sok ember még mindig nincs tisztában azzal hogy miért van a play, nem egy ilyennel találkoztam már, a tipikus "tegyémá' rá szkájpot...miazhogy én is meg tudom csinálni?...ja az a pléj vagy mi..." .
Szerintem mindenesetre hasznos cucc, legalábbis nekem jól jött, talán másnak is jó lesz majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap i3 proci és 8gb ram
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest