- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
norbiamen #73 üzenetére
Igen én is több helyen olvastam hogy így rossz, meg úgy rossz, de nálam szerencsére semmi gond nem volt. Root + CWM került fel miután az itt leírt módon felfrissítettem.
(#67) PainKiller13: A Custom ROM meg most valamiért megtáltosodott. 2 napja nem látott töltőt a készülék és még 60%-on van, további 2 nap becsült idővel. Máskor jó ha 10-12 óra után van még benne 50% feszültség.
Igaz tegnap kétszer leejtettem a készüléket (egyszer kőre, egyszer sárba), lehet valami helyrerázódott benne -
Romvr
őstag
válasz
norbiamen #70 üzenetére
Cyanogen-t próbáltam (v12) nagyjából 3 napig, de még mindig nem javították a "Cannot connect to camera" bugot a v9 óta (másik Samsung telefonon az van, lényegében minden második kamera használat után előjön).
Ezen kívül nem futottam bele komolyabb problémába. Akinek bejön a majdnem Stock Android, annak jó lehet, tény hogy vannak benne számomra is tetszetős dolgok, de eddig a gyári 5.0.1 ROM volt a legjobb stabilitásban, funkciókban.... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged