- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
argetlam01
tag
Sziasztok a samsung galaxy grand prime sm g531f model re romot hogyan tudok rakni honannan tudok letölteni köszi a gyors segítséget fontos lenne
-
CsizmaKo
tag
Sziasztok!
Nálam a frissítés utáni nem működő vissza gomb probléma megoldódott,leírom,mert magyarul nem igen találtam fórumot ahol irták volna,vagy csak én nem botlottam bele.
Mikor keresgéltem a téma után,találkoztam olyannal is, ahol nagyobb számban olyan s4 ekkel volt gond,ahol kijelzőt cseréltek (? után gyártottra ?) mindenesetre az érintő panelen lévő ic száma nem egyezik a gyárival, ami 0065, az után gyártotté állítólag 023A .Mivel ez nem az enyém és biztos akartam lenni benne igy megnéztem ,ebben a 9505 ben gyári van . Azt nem tudom ,hogy egy javítottnál is beválik,vagy amúgy egyáltalán másnál működik ez a megoldás vagy sem.
Leszedtem a sammobile ról ezt a független firmwaret (elég lassú folyamat nekem kb 2-3 óra volt amig leszedte a 1,5GB os cuccot):
Model GT-I9505
Model name GALAXY S4 LTE
Country Hungary
Version Android 5.0.1
Changelist 3996895
Build date Wed, 25 Feb 2015 15:44:46 +0000
Product code XEH
PDA I9505XXUHOB7
CSC I9505OXXHOB4
Beteszem a LINKET is,de regelni kell és letöltés előtt úgy vettem észre,hogy a letöltő oldalon alul, az odint kell előbb leszedni,ezzel lehet majd feltenni a másik firmwaret a telefonra.Azt nem irom le hogyan,ezt meg lehet találni EZEN a fórumon.
Figyelmesen olvassátok el az irományokat,felelősséget nem vállalok sem én, sem más ha balul sül el a dolog.(Javaslatom,ha sikeresen felment,egy Factory Reset után, érdemes lehet kikapcsolni az AUTOMATIKUS FRISSITÉST)
Ha nekem ez a firm. nem jött volna össze, én ezt a kinait próbáltam volna meg következőnek,mert ahogy olvastam,van akinek csak ez volt jó:
Model GT-I9505
Model name GALAXY S4 LTE
Country Hong Kong
Version Android 5.0.1
Changelist 4446464
Build date Thu, 12 Mar 2015 08:46:16 +0000
Product code TGY
PDA I9505ZHUHOC3
CSC I9505ZZHHOC3[link]
De mivel ezt én nem próbáltam fogalmam sincs ,hogy milyen lehet.Remélem van olyan akinek tudtam segíteni és igy megspórolhatott pár nap keresgélést,esetleg egy felesleges kijelző cserét
...
-
CsizmaKo
tag
válasz
bikepank #107 üzenetére
Hello,sziasztok!
Én tegnap jártam ugyan igy haverom s4 esével.Már betegeskedett,sok volt rajta a szemét,csináltam egy teljes visszaállitást,stabil lett,felkinálta a frissitést megcsináltam és mikor próbálgattam, azt vettem észre,hogy nem reagál a vissza gomb.
Javasoltam neki,hogy ugorjon el vele egy gsm szervizbe,mondja el mi történt és próbáljanak rátenni egy másik esetleg régebbi rendszert.Mikor vissza ment,érte mondta neki a figura,hogy kipróbálták másik kijelzővel azzal jó,de frissiteni nem próbálták és ezt a kijelzőt sem egy másik lappal...érdekes.
Én akkor is amondó vagyok,hogy a 5.0.1. frisitéssel van gond.
Engem is nagyon érdekelne,hogy mi lenne a gyógymód erre a problémára,külföldi fórumon is olvastam jópár ilyen esetet, és,ha jól olvastam van megoldás rá,de szerintem egy magyar fórumon is leirhatná v.ki,hogy mi az. Ezt szerintem páran megköszönnék.
-
Jubiii
tag
válasz
Devilhun_HUN #106 üzenetére
Szia!
Ilyen 4 fájlos rom kellene nekem is nagyon, mert eléggé elcsesztem a telót. Ha tudnál esetleg egy linket, vagy legalább tippet, hogy honnan szedjek, azt megköszönném.
Ezt írja akármilyen 1 fájlos rom-ot telepítenék rá:
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> i9505XXUGNK2_Repack_XEF_@EDZAMBER.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/009> Added!!
<ID:0/009> Odin v.3 engine (ID:9)..
<ID:0/009> File analysis..
<ID:0/009> SetupConnection..
<ID:0/009> Initialzation..
<ID:0/009> Get PIT for mapping..
<ID:0/009> There is no PIT partition.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/009> Removed!!
<ID:0/009> Added!!Remélem a több fájlos telepítés megoldja... Nagyon kellene...
Köszönöm előre is! -
bikepank
tag
Sziasztok!
Páromnak tegnap jott rendszer frissités,most 5.0.1 van fent és mióta frissitette magát azóta nem müködik a vissza gomb ,teljesen érzéketlen,nagyon zavaró.
Valaki találkozott már ilyenel? -
Devilhun_HUN
aktív tag
Firmware for GT-i9505
Független room: http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9505/XEH/
Telekom:
http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9505/TMH/Telenor: http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-i9505/PAN/
Vodafone: http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-i9505/VDH/
-
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
Szabónagymer #95 üzenetére
Nem mivel arra más kell. De ajánlom sammobilt. Nézz körül.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
MKristof17 #97 üzenetére
Találós kérdés még semmi infó amint lesz közzé teszem.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
MKristof17 #98 üzenetére
Szia
Sammobil-rol. -
Nozy82
tag
Helló! Tudna valaki linket adni független 4 fájlos lollipop romra?
-
Jocy28
csendes tag
Sziasztok!
Van egy S4-em, és már 2x adja meg magát az android a készüléken. nem akarom állandóan szervízbe vinni, ezért arra gondoltam hogy magam csinálom majd meg. Az lenne a kérdésem hogy a készülék hivatalosan T-mobile-os és hogy arra fel tudom e tenni a független verziót vagy keresnem kell rá rendes T-mobile-os változatot, és ha igen akkor honnan?
A válaszokat előre is köszönöm!
"BÉKE" -
MKristof17
csendes tag
Honnan töltsek le hivatalos kitkatet s4re?
-
MKristof17
csendes tag
5.1 fog egyáltalán jönni?
-
B3nOX
újonc
Helló
felraktam a telora és nincs LTE csak 4g Milehet a baj? -
Szabónagymer
aktív tag
GT-I9506-tal mi a szitu? Mükszik azzal is?
-
PainKiller13
őstag
válasz
Howkeddlee #93 üzenetére
Nem rossz ez, csak kell egy custom rom, és máris sokkal jobb, én úgy tudom, visszatenni 4.4-et nem lehet.
-
válasz
Howkeddlee #92 üzenetére
Bocsánat,rossz helyre írtam...
-
Sziasztok!
1-2 hete én is megkaptam az új nyalókát a telefonomra (full gyári telenoros-non root) és eléggé szopóka lett azóta.
Jobban merül (sokkal), wifizésnél forrósodik (nagyon),alapabb játékok is akadoznak rajta...
Hogy/hol lehetne visszarakni/visszarakatni a korábbi 4.4-es csokit? (kit kat)
Most is hogy írom ezt (wifin csatlakozom) ,olyan forró a telefon hátulja,hogy még szaga is van...Köszönöm a segítségeteket.
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #90 üzenetére
Nekem most 41 perce van lehúzva töltőről és eddig 1%-ot merült csak. Mondjuk összesen annyit csinál hogy az asztalon pihen
De ha tartja a tendenciát 1 óra = 1% akkor az jó leszMondjuk most WiFi-n lóg így meg kibírt régebben is 3 napot ha nem nyúltam hozzá sokat. Majd holnap ha utazom ide-oda akkor megnézem ismét az akku strapabírását. Mobilneten, cellák között ugrálva jobban merül ugyebár...
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #87 üzenetére
Na felment a 7-es verzió, van ébresztés és a kamera is gyógyultnak tűnik. De a puding próbája az evés. Lehet most más funkciók vesznek el vagy más miatt fogok fagyröfföt kapni
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #85 üzenetére
Pontosítok, tettem volna fel de miután 45 percig csak néztem a Samsung logóból repkedő kis színes vackokat ezért hagytam a fenébe. Találtam egy backupot az SD kártyán azt most visszateszem, majd hétvégén bohóckodom az Imp. 7-essel hátha javult a helyzet.
Akku annyira nem foglalkoztat, gyári ROM-al ~40%-ot merül reggel 6-tól este 6-ig ami nekem elég bőven. Ha ebben van +/-15% eltérés az még belefér, de működjenek a kúlcsfunkciói a készüléknek és úgy ahogy azoknak kell.
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #83 üzenetére
Nekem azt hiszem a 4-es volt még meg az SD Kártyán most azt teszem fel.
Hülye fejemmel nem készítettem Backup-ot telepítés előtt így most minden mehetett a levesbe.Közbe megtaláltam a 7-est, töltöm lefele. Remélem az már nem ilyen pacikaki mint ez volt
-
Romvr
őstag
Frissítés óta se videófelvétel se ébresztés*... de cserébe jobban bírja az akkumulátor
*Ezt a két funkciót használnám sokat.
-
PainKiller13
őstag
válasz
engels105 #80 üzenetére
Rádugod gépre és letörlöd ami rajta van, de vhol tuti van olyan hogy format sd card, ugye ez az sdcard az igazi sdkártya meg az sdcard1.
Egyébként az új imperium 5.0 (nem az 5.1) nagyon sztár, 3 napig bírja a telóm normál használat mellett, emellett még semmi hibát nem találtam benne.
-
engels105
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy ha felteszek egy új romot, hogy lehet törölni a belső tárhely tartalmát?
Ha új romot felteszek még a gyári visszaállításnál is maradnak a belső tárhelyen előzőleg telepített appok mappái a benne lévő fájlokkal. -
majky1991
újonc
Sziasztok!
Találkozott valaki már ezzel a hibajelenséggel? (Kép)
Eddig rendben működött minden, de egyik napról a másikra kakukk.Köszi előre is!
-
engels105
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Ha felrakok egy gyári romot majd TWRP recovery-t+SuperSU-t akkor ezután megmarad a lehetőség Odin segítségével másik gyári romot feltenni? -
Száguldo
aktív tag
Na akkor Én még várok a frissítéssel.
-
Romvr
őstag
válasz
norbiamen #73 üzenetére
Igen én is több helyen olvastam hogy így rossz, meg úgy rossz, de nálam szerencsére semmi gond nem volt. Root + CWM került fel miután az itt leírt módon felfrissítettem.
(#67) PainKiller13: A Custom ROM meg most valamiért megtáltosodott. 2 napja nem látott töltőt a készülék és még 60%-on van, további 2 nap becsült idővel. Máskor jó ha 10-12 óra után van még benne 50% feszültség.
Igaz tegnap kétszer leejtettem a készüléket (egyszer kőre, egyszer sárba), lehet valami helyrerázódott benne -
Romvr
őstag
válasz
norbiamen #70 üzenetére
Cyanogen-t próbáltam (v12) nagyjából 3 napig, de még mindig nem javították a "Cannot connect to camera" bugot a v9 óta (másik Samsung telefonon az van, lényegében minden második kamera használat után előjön).
Ezen kívül nem futottam bele komolyabb problémába. Akinek bejön a majdnem Stock Android, annak jó lehet, tény hogy vannak benne számomra is tetszetős dolgok, de eddig a gyári 5.0.1 ROM volt a legjobb stabilitásban, funkciókban.... szerintem.
-
norbiamen
csendes tag
Hello!
Valaki innen próálta már a miui romot? Mert tetszik, es elozo telefonomon hasznaltam is(bar az nem volt hivatalos), vagy tudtok jobbat? A cyanogenmod lollis romja mennyire buggos? Köszi -
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #67 üzenetére
"Esetleg más custom romot nem próbáltál?"
Nem vagyok az a nagy ROM-olgatós, csak mivel ajánlottad gondoltam ránézek. A koncepció jó (sok gyári sz*rtól mentes), de van még mit csiszolni rajta. Talán majd az 5.1-es Androiddal (amiben volt egy rakás alap hiba javítása is) már jobban muzsikál. Csak győzzük kivárni.
Addig meg haladok a járt úton (Gyári ROM). -
PainKiller13
őstag
Nemtudom nálad mi lehet, nálam is melegszik, főleg 4G-vel, 3Gvel annyira nem, viszont az aksi annyira nem rossz, 9től idáig messengereztem vele 5 percenként, full fényerővel (szabadban), és így van 58%-on.
Szerintem jobb mint a gyári, de jöhetne már valami javulás a melegedés és az aksi használat ellen.
4.4.2-ből ez az imperium nagyon jó volt, tényleg alig merült és nem melegedett, itt szerintem az 5.0.1-es basebandel van gond.Nekem gyárinál ezek ugyanúgy megvoltak.
Esetleg más custom romot nem próbáltál?
-
Romvr
őstag
Szia,
A LED-el nekem is volt gond, de én szinte rögtön Root-oltam és feltettem a CWM-et. Ezt követően CWM-ből factory reset, clear cache, dalvik cache, majd onnan restart. Utána már működött az értesítő LED. Más problémát nem tapasztaltam vele. Az Akku is jól bírta, normál használat mellett 60% körül volt 12 órával később. A hőmérséklete is normális volt, csak játék után forrósodott, meg fényképezésnél/GPS tracking-nél.Lehet neked is érdemes lenne megpróbálnod egy ROOT + CWM-et.
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #60 üzenetére
Tuti valami nyűgje van, mert ma 3x kaptam "Play Szolgátlatás leállt" üzit. Ha használom akkor úgy pörgeti az akku százalékokat mintha villanyóra lenne. Pl 15 percig volt reggel a kezemben, mert üzeneteket váltottam valakivel (hangouts-on) és 15 perc alatt 100%-ról 79%-ig merült. Majdnem percenként merül 1%-ot úgy hogy Auto-ra van téve a fényerősség szabályzó. Cserébe olyan forró volt a készülék hogy szinte már égette a combom mikor zsebre tettem.
Hétvégén megy vissza a gyári ROM. Azért pár extra kényelmi funkcióért amit ez a mókolt ROM adott nem éri meg nekem hogy EnergiaVámpir-VillanyRadiátor legyen a készülékemből.
-
GéBé
tag
Sziasztok!
2 napja van a nyaloka fent (teljesen gyari minden).
Elso igen zavaro hiba hogy az ertesitesi led nem mukodik csak ha merul...ettol mar az elso fel oraban ideges lettem.
A masik hogy igen intenziven meriti az akksit.
Amugy stabil, gyors, bar nem szep -
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #51 üzenetére
Eddig nem sok változást tapasztaltam a működés terén. Ma kiderítem mennyire eszi az aksit. Ha kevésbé akkor maradhat egy pár hónapig.
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #56 üzenetére
Na eljutottam a rendszerig, alig volt 20 perc KB. Most állíthatok be minden elölről (alig 1 hete csináltam a cikkben szereplő ROM-al)
Aztán jöhet a tesztüzem. Eddig tetszik hogy nincs 3 oldalnyi alkalmazás gyárilag. Feltettem a Google Aszisztens indítót (TouchWiz go to Hell) és kezd baráti formát ölteni ismét.
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #53 üzenetére
Akkor teszek vele egy próbát és feldobom.
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #49 üzenetére
szerk.: Mi a gyári kamera app-ja ennek a ROM-nak?
-
maleben
csendes tag
válasz
PainKiller13 #49 üzenetére
Helló! Melyiket raktad fel? engem is érdekelne!!
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #47 üzenetére
Igen tele van felesleges alkalmazásokkal. CM12-höz képest főleg. Viszont a TaskKiller csodákra képes, meg az auto update letiltása.
Nekem így semmi bajom vele. Igaz kicsit jobban merül mint CM12 alatt, így 70% helyett 55-60%-os nap végére a töltöttség (használat függvénye), de cserébe nincs annyi bug mint CM12 alatt. Ennek a sok előrecsomagolt, áru-kapcsolt alkalmazás az ára.
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #45 üzenetére
Érdekes, nekem semmi bajom vele. Minden jól működik és hűvösen.
-
Ic3man
tag
válasz
PainKiller13 #43 üzenetére
OTA = Open Austria
Nem rakok fel custom ROM-ot, túl öreg vagyok én már ahhoz. -
-
Ic3man
tag
Nekem még mindig nincs official update.
Fene se gondolta, hogy pont az ATO lesz az utolsók között. -
Ideg
aktív tag
Sziasztok!
Én most frissítettem lollipopra, de a lezárt képernyő háttérképét az istenért sem tudom módosítani. Valaki tudna segíteni hogy kell? A módszer amivel próbálkoztam: Beállítások -> Saját eszköz -> Kijelző -> Háttérkép -> kiválasztom, hogy kezdő- és zárolt képernyő -> kiválasztom a képet -> Beállítás háttérképnek. na ezek után sem akar megváltozni a zárolt képernyő háttere. Marad a gyári lufis kisgyerekes.
-
wesker8
újonc
Ezt fel lehet rakni Telekomos S4-re is? nem fog el rontani valamit? vagy ink várjam meg míg ki jön a Telekomos lollipop?
Előre is köszi a választ
-
maleben
csendes tag
válasz
PainKiller13 #37 üzenetére
Nekem ez az 1 fájlos azt csinálta hogy rá frissitett a régire! ugyan úgy megvolt mindenem mint elötte!
-
maleben
csendes tag
válasz
PainKiller13 #34 üzenetére
Én is az 1 fájlos rendszert raktam fel! honnan szedtél le 4 fájlosat? az valamivel másabb?
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #34 üzenetére
Egyelőre úgy tűnik.
Bár van pár dolog ami nem tiszta számomra ebben az új rendszerben...
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #32 üzenetére
Már késő. Elindítottam... imádkozz értem
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #28 üzenetére
A cikkben szereplő linkben 1 fájlos verzió van...
-
Romvr
őstag
válasz
PainKiller13 #28 üzenetére
De utána remélem vissza lehet tenni a CWM-et... úgy ahogy 4.4.2 alá? nem vagyok guru
-
Romvr
őstag
Sziasztok ha jól értem akkor ezt fel lehet tenni egy
GT-i9505
LTE
Függetlentelefonra, minden különösebb gond nélkül?
CWM-el nem lehet feltenni a ZIP-et?
Ha Odin-al telepítem a letöltött fájlt a megadott módon akkor a CWM és a Root elveszik?
-
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
PainKiller13 #24 üzenetére
:-D
-
maleben
csendes tag
válasz
PainKiller13 #24 üzenetére
hát igen,nekem a régi 4.4.2 őn kb 5-600 mb evett.azt hittem ezen javítani fognak nem rontani!
-
PainKiller13
őstag
válasz
Devilhun_HUN #23 üzenetére
Úgy látom te ezen élsz, így ne csodálkozz, hogy sokat kell tölteni, ez mégiscsak egy telefon.
Nekem 1gb ramot foglal alapból, és 820 a szabad memória.
Jön majd ehhez is cfw, az tuti aksikímélőbb lesz, meg kevesebb feles szar lesz benne.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
PainKiller13 #22 üzenetére
Nekem csak ha játszok valamit akkor melegszik be nagyon.
A ram meg alapon 1,11 gb amit fogyaszt.
Nálam átlagosan napi 2x kerül töltőre egyszer 12:00 körül és este.
12:00-ben azért mert reggel munkába menet kiolvasom az internetet
Meg utána a friss híreket meg miegymást.
Kis játék is bejátszik néha.
Utána csontra fel és estig kitart ugyan ezekkel a szokásokkal, plusz kis viber meg messenger. -
Devilhun_HUN
aktív tag
A procit én is meg fogom nézni és a ramot hogy mi a helyzet és írom a tapasztalatokat.
Nekem is új aksi van és fényévekkel jobban bírja mint az eredetivel bár nekem fel is púposodott az a szemét.
Igen ő is azt vette, most írta privátban. (Igaz én nem, mert nem bírtam várni)
-
maleben
csendes tag
válasz
PainKiller13 #19 üzenetére
nálad is melegszik a proci ennyire?
ám milyen aksit vettél? ami ki van linkelve? -
PainKiller13
őstag
Én nem nagyon nyomkodom mostanában, viszont vettem egy új gyári aksit, ezzel ez a 3. nap amit bír és több mint feléig van még, de hozzáteszem tényleg nem sokat használom. Galéria tényleg csúnya, valószínű, hogy custom rom lesz ebből is, abból kipaterolják a feles dolgokat.
-
maleben
csendes tag
válasz
PainKiller13 #17 üzenetére
Vannak azért ám gondok rendesen a rendszerrel!
sokszor akad a rendszer,
procit: ha csak kicsit nyomkodom a telefont egyből felmegy 45 fokra.
ram: amikor elindítom a telefont alaphangon majd 1 gb eszik meg,ha már be lépek valamibe ekkor majd nem el is fogy.
sok olyan gyári program van amit nem tudok letiltani és eszi a ramomat!olyanok amit biztos hogy soha nem használnék.
amikor belépek a galériába,hát az valami irgalmatlan csúnyán néz ki!!
aksi: nagyon fogyassza! a régebbi rendszerrel minimum fél nappal többet tudott!
de azért van jó oldala is! néha azért mikor jó kedve van akkor elég gyors! és az azt jelenti hogy gyorsabb mint a régi rendszerrel!Valakinél fordult már ezek elő? vagy csak nálam ilyen a rendszer?
-
maleben
csendes tag
válasz
PainKiller13 #15 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Valami hibát nem vettél észre a romon?
-
maleben
csendes tag
válasz
Devilhun_HUN #13 üzenetére
Helló,köszi a segítséget! de nem nagyon értem hogy itt melyik a független rom!
-
maleben
csendes tag
Helló mindenki!
Olyan kérdésem lenne hogy ezt független telefonra fel lehet tenni? -
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
PainKiller13 #10 üzenetére
Pm ment
Az akksival minden ok, tokkal vonóval ennyi! -
PainKiller13
őstag
Linkelt aksit vett már valaki? Tapasztalat róla? Ugyanaz mint a gyári?
-
Devilhun_HUN
aktív tag
-
Hobbbyt
őstag
Nem rak az fel semmit ha normális oldalról töltöd.
-
Ic3man
tag
3.10.6 fölrak egy browser hijacket... nagyon fasza... köszi!!!
-
Devilhun_HUN
aktív tag
válasz
Devilhun_HUN #4 üzenetére
Meg jo hogy lejárt a szerk. Idő. Szóval a legújabb a 3.10.6 ajánlott ezt használni.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Odin linkek:
3.09: http://odindownload.com/downloads/Odin-V3.10.6.exe3.10.0: Leírásban!
3.10.6: http://odindownload.com/downloads/Odin-V3.10.6.exe
-
Lendoroov
csendes tag
Köszi. Ezt lehet kipróbálom, bár sose szerettem mókolni a telefont. De mostmár egyre kevésbé hiszek benne hogy kijön a hagyományos módon ez a frissítés. Pedig ha igaz amit olvastam, már kint kellene lennie. Erről nem tudsz valamit?
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Ha találok valami hibát, nyugodtan írjátok meg és kiegészítem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Android 5.0.1 Romania (Black Edition) 2015.09.01Android 5.0.1 United Kingdom (Normal) 2015.08.012015.11.01 Update:...
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest