Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Fiatal lehetsz ezek szerint, vagy mint a fentebb szintén író kolléga kicsit tájékozatlan.
Anno hirdetések tucatjai mentek a gémer újságokban a másolt játékokról is, töredék árakon. Legális lett ettől a dolog?
Nem. Eltűnt a szerki munkatáborba? Nem. De azért idővel rájöttek, hogy mi a helyzet a másolásos dolgokka és nem lett több ilyen hirdetés? Igen.
Akkor ezen is túlvagyunk
-
Tikakukac
titán
A torrent a másik. Na mi volt mikor legutóbb a net árát akarták buzerálni? A létező legdurvább tüntetés rongyolódott össze, amit sok-sok éve látott az ország, pedig fogalmazzunk úgy, vannak komolyabb bajok is. Szerinted elvennék az egyszeri munkásembertől, hogy otthon azt szed le amit csak akar büntetlenül, mi lenne? Lángolna a fél ország, pedig basszer, az aztán a jogi meg pénzügyi fekete lyuk.
Itthon a kultúra ilyen és ez szerves része lett a mindennapoknak. Azért nem mer senki ezekbe belepiszkálni, mert az a kövi szavazáson már indulni sem kellene. Ez igaz a win kulcsokra, ÁFA okosító haveri boltokra, egy sima műszakira egy autónál és nagyjából tényleg bármire. Agy kéne, pénz, kultúra csupa olyan dolog, ami ezt az egész topikot amúgy jelentéktelenné tenné.
-
Tikakukac
titán
válasz
freeknight #152 üzenetére
Lelőni nem kell szegény usert, de azért valahol icipici apró felelőssége legyen már a drágának ha így vásárol használt szoftvert. Hardvernél látod ezzel nincs probléma, 50%. Felmegy Rezső2, megnézi mi a helyzet a placcon, ok, akkor ez 100k-ra kijön átlagban, te 30-ért hoztad el a westenddel szemben egy sötét lyukból, BIOS lockkal. És már raknak is el gondolkodni.
-
Tikakukac
titán
A baj, hogy ez így mindenkinek jó. Az a klasszikus zavarosban halászat. Nem véletlenül írtam, hogy ezt hardverrel eljátszani... feltennéd a kínai Stihlt vagy bármelyik bolt, egy héten belül felszórnák murvával még a bolt helyét is kb. Mert ugye ott használatban ugye más terméket kapsz vagy kapnál. Egy okos kulcsnál nem, kvázi ugyanzt kapod. A gond inkább a support oldalról jön és akkor amikor bukik egy kulcs. Carpe diem van, ahogy szoktam mondani a garanciát sem fogod értékelni egészen addig míg rá szükség, de amikor van és jó is, szinte élvezni fogod a többiek szenvedését. Meg ez igaz minden hasonlóra is, ezért mantrázom, hogy agy és gondolkodás, előre belerakni 1 órát sokkal kevésbé szívás, mint utólag 30-at.
-
Tikakukac
titán
A combosabb márkák, amik munkaeszközökkel foglalkoznak nem szaroznak. Van ahol van 1 ár és cső, van ahol nem ennyire durva a dolog, de nagy eltérések nincsenek. Itt padlózás van árban, ami eltér 10%-al, ott már vakarom a buksit.
Igazándiból az Árukereső a gond. Meg a vásárolható plecsnik és társaik. Sok esetben segít, sok esetben csak ront a helyzeten ez az oldal. Lásd ezt a helyzetet.
-
Tikakukac
titán
Amikor látod a 80k-s fűrészt 7k-ért, akkor szólj. Amikor a 10900K 17k-ért megy valahol, szólj stb. stb. stb. 209 vs 170k az 23% eltérés. Win10 kulcsoknál pedig megy a bizonygatás, hogy a 93% az nem gyanús vagy gond
Amúgy vegyél Stihlt. Nagyon durván fogva van az importőr által az árazás és megy a kizárólagosság. Nyugodtan üsd fel árukeresőben szinten bármelyik fűrészüket, na ott nem lesz gondod az árazással. Forintra annyi lesz mind a 10 boltban
-
Tikakukac
titán
Itt a lényeg azon volt, hogy az, hogy embereknek IQ-tól meg pénzfüggően mi a realitás még nem fogja tudni ezt piacra is kivetíteni és majd azt úgy tekinteni, hogy akkor ez az alap. Nem, nem az. Törvény előtt sem lesz az, meg sehol sem.
A boltos kasszás példa is remek buli. Én a távolsági buszon szoktam fejben tartani mikor lógok 5Ft-tal, nekem valamiért az a természetes, hogy mindent ki akarok fizetni, ki akarok egyenlíteni. Volt, egy hónap után utaztam megint és adtam a 10 forintot, hogy akkor lógtam 5-el, done.
És az agyam onnantól lenyugszik. De mivel elég sokan nem így állnak a dologhoz, ezért, hát nézz ki az ablakon, hogy mi is van és, hogy melyik típusú emberrel járnánk jobbanMS-nek ez piac miatt közepesen kényelmes, ezért nincs durvábbra véve a szopófaktor. De ez tipik bűnözős hozzáállás: azért mert kicsi a kockázat és nagy a haszon, még nem kell fosztogatni ugyanúgy mehetsz csempézni is annyiért tiszta melóval. Én is inkább mondok olcsó kulcsot, mint KMS és társait, de akinek van egy 240 négyzetméteres lakása 85 misiből és ír nekem, hogy kéne kulcs okosba', ott azért el szoktam magyarázni, hogy a kutya meg a fája. Meg a használt olcsóbb gépeknél is úgy számolok, hogy ha kell, akkor lehetőleg kulcsosat veszek. Ezy megoldás, legális, mindenki happy. Most viszont irány a sasliksütés
-
Tikakukac
titán
válasz
freeknight #130 üzenetére
Bődületesen jó pedig a példa, a mindennél IS hülyébb user igazi magasfoka. Amiből tapasztalatból mondhatom, egyre több van.
Most nem a jogfinkedés a téma, hogy melyik jogi kategben futunk, az kérdés, hogy hol a hülyeségi fok, ameddig te egy papírral bármit át tudsz vinni és lobogtathatod. Anyámnak aztán objektíven mondhatnál bármit, neki tökre mindegy lenne ez is. Akkor miben más? Innen nézve semmiben.Újfent és ismét: nem az a gond, hogy a kedves barátunk megveszi felrakja és azt mondja nyazsgem akkor MS, hanem az, hogy valamiért fel sem merül, hogy ez amúgy nem tiszta buli, ha pedig tiltják a kulcsot, akkor 10 fórum 50 topikja lesz telerakva, hogy hát az MS mekkora hülye. Pedig igazándiból 1 hülye volt csak a sztoriban
-
Tikakukac
titán
Leírod és kiemeled, csak nem értem miért
magyarországon hivatalosan bejegyzett, működő vállalkozástól vásárolok, és még számlát is kapok
Valamiért csak jogaid vannak neked is, de kötelességeid nem. Ez nem zavaró? Az end user ha annyira hülye, hogy elhiszi, hogy csont ugyanazért nem kell fizetnie csak a fele árat és ebből még lekapva egy nullát, az egyszerűen kényszerzubbony. Az összes 70k forintért kapsz laptopot házhozszállítva, ami amúgy máshol 900k, pont erre az ember tulajdonságra épít. És milyen sikeresen.
Bemutatóterem milyen szép papírt adott mindenkinek, igaz-e? Be volt jegyezve, működött és számlát is adott. Jól el is hajtottak mindenkit a p1csába a máraképviseletek, mikor kiderült, hogy a papírjuk kb. popót törölni volt jó összesen. Usernek kellett volna megnéznie, hogy a gari feltételekben mi van? Hajaj. Neki kellett volna kicsit utána menni, hogy mitől lesz olyan dögeletesen olcsó a hűtő? Aham. Így járt, nem ment böribe, de volt egy ÁFA csalós kuka hűtője egy immáron már nem működő cégtől. Ha előre gondolkozik egy szép hűtője lenne ami működne még mindig, nem sokkal drágábban. Agy. Fontos.pont a jóskapista' teóriát dömtötték meg a vállalkozások, mivel felülírták az ms hivatalos árát, hivatalosan, onnantól az mért is nem lehet elfogadott ár bármelyik hatóság előtt is? mert van egy magasabb az ms-től?
Tízezredjére is leírom: a két termék nem ugyanaz. Már csak egy könyvelőt is kérdezz meg, hogy miért nem, ott is gyökeres az eltérés a Pista EV és az MS között, hogy hova kerül majd és mit fog vele csinálni.amennyiben illegálisan árulnak sw-t működő vállalkozások, megint miről beszélünk?
Semmiről, 1 lépéssel mindig előrébb jár az okosba' tevékenykedő, a tolvaj és a dizájner drogot készítő stb. is.A papír országa vagyunk, ez tény. Ha nem lett volna BME-n is SCH Qpa feladat, hogy hozz magadról halotti anyakönyvit, amit aztán sikerült is teljesíteni, tökre megértem, hogy lehetne mindent felrakni a papíros elképzelésedre. De a fentebbi példák szerintem jól mutatják: sz@rt sem ér
-
Tikakukac
titán
Nekem is megvan
Egy király elárazás volt. A cikk nem arra épül, hogy ki mennyire béna az eladók közül és hagyja le a nullákat.
freeknight: Persze, letilthatják a kulcsot, ahogy pl elkozobozza a rendőrség a lopott autót is, ha véletlenül veszel egy ilyet, de a vásárlót emiatt nem fogják elővenni, rohadtul nem az ő dolga mindent leellenőrizni.
Erről megy a duma, hogy nehezen érti meg a kedves user, hogy igen, sittre nem kerül emiatt, de mozgástere ezzel a vásárlással nulla. Semmi. Zero.
Ez a papír és cégtől tudod mit juttat eszembe? Autó és motor eladás. Ugyanez. Csak ott a kiflis poén már nem poén, mert kicsit több a nulla a végösszegben és nagyobbat dübben az ajtó. A csúcs, az 50 köbcentis papíros 1000-es GSXR, mert már láttott a magyar net ilyet is, de 250-es robogókat eladni 50-esként rendszám nélkül alap itthon. Honnan kéne nekem tudnom, hogy hova van írva a henger lökettérfogata? Hogy pontosan hogyan néz ki? Én csak egy motorkát akartam, ez szép volt, volt rá ennyi pénzem is, jól is megy, az eladó megírta a papírokat, hogy ez egy 50-es blablabla és kész. Csúnya rendőrök meg elvették meg fizetni kell a büntit!
korcsi:
Opció egy 50000Ft-os géphez 25000Ft-os windows-t venni? Van realítása?150 rugós autóra van realitása egy 70k-s szett nyáriguminak meg egy 40 rugós szerviznek plusz vagy 200k-nyi lakatolásnak? Nincs. Eldöntöd, hogy kocsikázol vagy nem kocsikázol. Ha 50 rugós konfigra van pénzed, akkor vagy veszed úgy, hogy nincs lekaparva a matrica róla vagy feltolod a Linuxot és élsz, mint Marci hevesen
A 35 milliós koszfészeknek nincs realitása részemről, amiben most ülök. Akkor majd én jól megmondom, hogy ez egy 12 millás ingatlan, mert ez a realitás?
-
Tikakukac
titán
tehát te dedózol, rendben
Ahogy érzed
új kormányrendelet/jogszabály van esetleg, hogy milyen módon vagyok köteles rákeresni az interneten amikor windowst akarok venni?
Új nincs, régi sem volt. Sőt, rákeresni sem kell. Én sem szoktam. Nem kötelező. De ha beüt a szar és esetleg vernéd az asztalt, hogy kell a pénzed vagy mások verik a te asztalodat, hogy x és y dolgot honnan vettél, akkor köteles leszel igazolni.
mert ha nem, akkor a cumit tegyük már elSzerintem te kevered azt, hogy mi van akkor ha valaki 1-2 éves és ha később esetleg felnő. Kötelezettségeket kap az ember a cumi helyére. Mint pölö azt, hogy megnézze mit vesz és kitől
vagy ha az a mérvadó a jogalkotónál, hogy _nálad_ mi van felrakva a gépen, és hogy King Unique szerint hogy kell rákeresni valamire a neten, akkor holnap átrongyolok a parlamanetbe, lehet erről még nem tudnak az ottaniak, meKmondom' már nekik az új módit ( :
hagyjuk a hülyeséget ténylegHagyjuk, nem erről van szó még mindig.
és félreértés ne essék, minden gépemhez van legális win
A leírtak alapján a supportot viszont lehet nem hívnám fel ha gondom lenne esetleg, mert ők viszont már látnak olyat, ami te nem
ettől független nonszensz hogy valakit elővegyenek mert "orgazda" volt, mo-n biztosan, amíg legálisan bejegyzett és működő cégek forgalmazzák a windowst, ha apróért akkor apróértHarmadjára írom le: nem a win kapcsán írtam orgazdaságot.
ha csak ebayen árulná egy-két ember rá lehet sütni hogy nem-e úgy gondolod sántít picit? de így nehezen...Mert a törvény tesz diffit a csak ebay között és az azon kívülin? Kétlem.
Ami sántít még mindig, hogy valakik szerint reális egy bármilyen terméket folyamatosan, megállás nélkül ezerszám 10% alatti áron megvenni-eladni úgy, hogy az pontosan olyan legyen minden oldalról, mint egy tízszeres árú
és még net sem kell a szomszédnak azt mondtam wint vegyen emagl kétezeröté', mert megkérdezte nem-e tudok venni, na bummmmÉs mekkora szívás, hogy valójában nem az emagról vette, még mindig nem. A számlát, ha adnak róla érdemes megnézni, na azon eladó részen te emagot nem találsz sehol.
nyilván ez is jogellenes és alkotmányba is ütközik ha valaki így vásárolAbszolúte nem. Azt kell csak felfogni végre így hatszázezer karakter után, hogy ha viszont a kulcs kukába megy akkor a sztorinak itt a vége. És örüljön neki a kedves vásárló, hogy ennyi a vége és még nem ott tartunk, mint az amúgy sokkal egyszerűbb cuccoknál, ahol a hatóság 5 perc alatt rakna egy ilyen után a gondolkodtatóba papír ide-oda.
-
Tikakukac
titán
Gondolom win10-et keresel, az úgy elég sok helyen ott van, hogy microsoft, úhogy ott keresgélj. Legalábbis nekem kevés helyen van az árukereső név felrakva a gépemen.
hovatovább, ha a yard orgazdaságra hivatkozik mivel kezdi? a bolti árral
Nem olvasod el amit írunk. Az orgazdaságot ---használt--- árral fogja kezdeni ami a piacon van. Ezt nem azért írtam, mert a kulcsokról volt szó konkrétan, hanem azért, hogy meglásd, az agymunkát bele kell tenned, ha tetszik, ha nem, hogy te megállj a jog előtt. Új terméknél is, használtnál is. Mert a konkrétan nyomorult win kulcsokra valóban rohadt nehéz orgazdaságot ráverni, hardverre viszont piszok könnyű. Lásd a kollégát, aki legutóbb 24 órázott Csepelen egyet, mert nem tudott mit kezdeni a szituval, piaci ár harmadáért cuccokat venni automatice ez.
Ha pedig a kulcs a kérdés, igen, mivel szürke a zóna, te nem fogsz 24 órázni, mert suta voltál, cserébe nem is fogsz semmilyen jogodat érvényesíteni ezzel kapcsolatban. -
Tikakukac
titán
Ok, nem elárazás, nem félreütés, hanem logisztika, kiszórás, blablabla teljesen mindegy.
Tartósan, folyamatosan, nonstop ezt csinálják az üzletek? Nem.
Az árakat konkretizálni lehet. Pontosan azzal, hogy amikor ennyiért veszel ilyesmit, azt azért teszed meg és hozod fel most példának, mert brutálisan jó fogás volt, nem azért, mert mennyire király 8-12-es obit vettél
-
Tikakukac
titán
Az a baj, hogy te az elárazást hozod fel egy hivatalos forgalmazótól úgy, hogy az majd megmagarázza azt, hogy miként adnak el ezresével több, mint 90% kedvezménnyel helyek termékeket.
Vagy a Saturnban te százasával veszed 40k-ért a fél csilliós obikat? Naugye. Nem véletlenül. Teljesen más a szitu
-
Tikakukac
titán
Eléggé a tűz közelében ücsörögtem egy ideig, innen a "sejtés"
Vannak még ilyen okosságok, szerintem van kishazánkban is nem egy-két cifra sztori MS fronton ami Google szinten is kereshető és még megnnyi, ami inkább terjed irodáról-irodára.
A géphez kötött kulcsokról viszont egyértelmű állásfoglalás van és ezt sok éven át szívtam is míg ebben dolgoztam: azt az MS eladta a gyártónak, aki a géphez társította. Leszedheted, eladhatod, felgyújthatod. De. Supportot ahhoz a kulcshoz nem kapsz az MS-től csak a gyártótól és csak úgy, hogy azon az eszközön van, mert az viszont már nem szétkapcsolható, mint egy utólagos dobozos verzió amit felraktál, de vinnéd tovább. Nem véletlen volt az sem, hogy még ennek ellenére is mindig elmondtuk minden ügyfélnek, hogy nagyon köszönjük a dobozos MS termék vásárlását, ha az csak egy kulcs is akár, de mindent őrizzem meg és 2 hétig, amíg joga van amúgy a konkrét laptopot visszahozni és elállni, addig ne aktiválja be a kóddal a rendszert, használja anélkül. És ha minden rendben, akkor csak ezek után írja be kulcsot. Mert egy rémálom még így is újra eladni egy szoftvert, pedig látod, elvben ez is össze van hangolva az EU-s irányelvekkel, közben meg bruh.
-
Tikakukac
titán
Én vásárló vagyok, kit érdekel ki gyártja, ki a hivatalos forgalmazója.
Ez a gond, a vásárló nem fogja fel, hogy neki is vannak kötelezettségei ha a rendszer védelmét szeretné élvezni. Tudatos fogyasztó, sej-haj.
Én elég széles spektrumát látom úgy a piaci termékeknek. Építőanyagtól kezdve IT-ig, mindent. Ha itt most csak 1 példát mutatsz nekem, ahol bármilyen nagyker/disztri/közvetlen gyártó által feltüntetett ár 7%-áért!!!!!! te megkapod más webshopban, mélyen meghajolok. Az addig oké, hogy sok esetben egy drágább árat látsz ott és alá lehet menni 10-15 mondjuk 20%-al ha rohadt ügyes vagy, de 93%-al, mint amiről most szó van
Na. Szóval érzed szerintem mi a gond ezzel a védelemmel.
-
Tikakukac
titán
A vevő felelőssége annyi, hogy ha tudja, hogy amúgy a fehér megoldás 45k és 100%-ig mögötte áll majd minden létező törvény és segítség, addig a 3k-s extra szürke megoldással gyakorlatilag az lesz mellette, hogy nem kell kapitányságra járnia és kicsit fog bukni, ha bukik.
Ennyi.
-
Tikakukac
titán
Másfél hónap és az Amazon jóváhagyása pont elég ahhoz, hogy legális legyen bármelyik vásárló számára és nyugodtan megvegye magának.
Az Amazon a boltnak nyit felületet. Ami ott van azért ő felelősséget nem vállal. Apróbetűt olvass. Ez igaz minden hasonló portálra, ami így működik.
(Vagy nézzük úgy, hogy akkor gyakorlatilag bármelyik termék lopott lehet az Amazonon (is), és egy lutri ott vásárolni?)
Naná.
Azt se meséljék, hogy amit én 15 mp guglizással megtaláltam, azt az illetékes szervek másfél hónap alatt nem fedezték fel.
De, biztosan felfedezték ők is. Csak mire kinyomozod a végét, hogy kihez tartozik, ki csinálta, honnan csinálta, meddig csinálta... na az a horror. Nigériai csalások, főleg autó témakörben igen mókásak. Olvass pár sztorit, hogy a difitális nyomozásra specelt emberek hány ezer órát raknak bele 1 ember vagy egy kisebb csoport lebuktatásába. -
Tikakukac
titán
és a legnagyobb piacterek is nevüket/áldásukat adták rá
Semmilyen áldás nincs rá. Apróbetűt olvasd el. Ők felületet adnak a boltoknak. A fent lévő termékekért, infókért és minden másért az eladó felel. Nem az emag vagy amazon. Bezonyám. És hányan futnak ebbe a pofonba, mert azt hiszik az emag.hu, az majd mindenható és ami ott van az kőbe van vésve meg vissza lehet küldeniAz ügyvéd meg elő fog állni azzal, hogy egy dobozos liszensz kisker ára hivatalos forrásból 45k. És ennyi. Senkinek nincs kötelessége arra, hogy téged simogasson és suttogjon a füledbe, mint ahogy az élet semmilyen más területén sincs. Ez a valóság
-
Tikakukac
titán
Másfél hónap az sok? Szerintem nem. Nekem az MS-nél a kapcsolatfelvétel a saját VL generátorommal kapcsolatban tartott majdnem 2 hónapig
Akkor ezek szerint nem törvénybe ütköző.
Fogalmazzunk úgy, hogy egy csík kokóhoz képest más kategória. Azt marha gyorsan le lehet kapni és ráverni a lepedőt, az esetedben pedig 99%, hogy utólag jön megmondó kapitány és mondja: ja hát igen, VL kulcs volt és az egyik ex IT-s dolgozott zsebre kicsikét, sorry, de már leszedtük!
Chaser: Elég komoly ügyvéde(ke)t vontunk be némi telekhatár sértés és hasonló ügyben 1 éve. Ott is röhögtem, hogy hát gyerek, itt a vonal kihúzzuk a madzagot, látod mi a helyzet, ez 2 csettintés lesz. Érdekel hol állunk? Hát nem őszinte a nevetésem
Kezdem megérteni, hogy a legegyszerűbb esetek tudnak a legviccesebbek lenni.
-
Tikakukac
titán
Volt Logout írás még régebbről, ahol adásvételiztek macbookot amiről kiderült, hogy lopott volt... ott valami sok éves hercehurca volt, pénz és gép kuka, de emberünk is kapott rendesen mire éppencsak tisztázta magát
Lami66: Az Amazon is egy piactér. Amíg nem nettó törvénybe ütköző amit feltöltenek rá a boltosok, addig marad. Lásd: Emag.
-
Tikakukac
titán
Erre sajnos az a válaszom, hogy dobozost kell venned. Ott nincs kérdés, az tutira olyan kulcs, amibe nem tud senki belekötni soha. Ennek ára viszont... huh. Spicy.
Chaser: Megint más az a tészta, itt most a jogi oldalát pofoztuk. De itt helyben sem 1 ilyen kulcsos bolt roppant meg, na, menj utána...
-
Tikakukac
titán
Semmi nincs. A számla nem egy végrehajtó vagy egy azonnali utaláshoz érvényes papír.
Ez arra jó, hogy maximálisan igazolja, hogy igen, te ezt megvetted ekkor ennyiért és ettől azért van nálad. Tehát téged elviekben bármekkora is a szutyok az eladónál, ez védeni fog. De bármilyen pénzbeli követelésedet max bírósággal tudod behajtatni. És akkor kezeket fel, hányan mennek most ilyenbe bele 200-4000-10000 forint miatt. Pedig lehet összesen millás tételről beszélünk, de így megy a dolog. 3 ilyen sztoriba kellett volna fejest ugranom már idén, az ügyvédi költségek csak a starthoz átlépték volna a kár mértékét. Úgyhogy fiók.
-
Tikakukac
titán
Jól írod. Amennyiben ez a saját cégeden belül működne, nagyjából ez is a felállás, látod egy felületen, ahogy én is, hogy mennyi kulcs van felhasználva, miből és mikor. Usernek ehhez semmi köze, semmilyen módon, ezért ott ő sem lát semmit csak, hogy kész a gépe.
A gond itt a durván szürke zóna, amiben ez az egész mozog. Mint amikor a tecsőben lopkodták a játékkulcsokat. Erős lenne számonkérni a gyártón, hogy amúgy egyes cégeknél visszaélnek a VL-el.
-
Tikakukac
titán
Ha lopott v. illegális lenne a kulcs, miért nem szólt az MS ?
A konkrét esetben azért, mert ezek mennyiségi kulcsok szinte 99.9%-ban és teljesen máshogy működik, mint egy boltban vett dobozos kulcs vagy amit egy laptophoz adtak. Ezek a kulcsok akkor hullanak el, amikor kiderül, hogy nem a cégnél van az a tízezer kiadott key és lekapcsolják a lámpát a fiúk. Na akkor bukik meg pár ezer egyszerre. És ez így megy míg világ a világ
Új hozzászólás Aktív témák
lo [link]Ezek se normálisak..Ezek butábbak a cd projectnél is...
- Milyen nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest