Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Eléggé a tűz közelében ücsörögtem egy ideig, innen a "sejtés"
Vannak még ilyen okosságok, szerintem van kishazánkban is nem egy-két cifra sztori MS fronton ami Google szinten is kereshető és még megnnyi, ami inkább terjed irodáról-irodára.
A géphez kötött kulcsokról viszont egyértelmű állásfoglalás van és ezt sok éven át szívtam is míg ebben dolgoztam: azt az MS eladta a gyártónak, aki a géphez társította. Leszedheted, eladhatod, felgyújthatod. De. Supportot ahhoz a kulcshoz nem kapsz az MS-től csak a gyártótól és csak úgy, hogy azon az eszközön van, mert az viszont már nem szétkapcsolható, mint egy utólagos dobozos verzió amit felraktál, de vinnéd tovább. Nem véletlen volt az sem, hogy még ennek ellenére is mindig elmondtuk minden ügyfélnek, hogy nagyon köszönjük a dobozos MS termék vásárlását, ha az csak egy kulcs is akár, de mindent őrizzem meg és 2 hétig, amíg joga van amúgy a konkrét laptopot visszahozni és elállni, addig ne aktiválja be a kóddal a rendszert, használja anélkül. És ha minden rendben, akkor csak ezek után írja be kulcsot. Mert egy rémálom még így is újra eladni egy szoftvert, pedig látod, elvben ez is össze van hangolva az EU-s irányelvekkel, közben meg bruh.
Új hozzászólás Aktív témák
lo [link]Ezek se normálisak..Ezek butábbak a cd projectnél is...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest