Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lami66

őstag

válasz Tikakukac #64 üzenetére

Én pl nem tudtam, hogy mennyi a windóz legális ára, mert 10 éve linuxot használok. 10 évvel ezelőtt vettem egy laptopot a nemhülyeboltban. Ugyanaz a típus windózzal 190 ezer volt, windóz nélkül 170 ezer. Na, azóta linuxozom. Nem érdekelt, hogy azóta olcsóbb lett vagy drágább. Aztán pár hónapja valahol szembe jött egy hirdetés, hogy win10 kód 7 dodó. Na, mondom, kezd normalizálódni az ára. Bár még azt is sokalltam azért a bughalom biztonsági veszélyforrásért, mert így is pont 7 dollárral több mint amennyit szerintem ér, de vettem egy kódot.

• Chaser

legenda

válasz Tikakukac #64 üzenetére

azt tudja a felhasználó hogy hivatalosan működő bejegyzett cégek árulják a win licenszt olcsóbban is, pont ennyit
    az hogy te meg én, meg itt sokan járatosabbak a témában az egy külön történet
    mint mondtam én magam is vettem hivatalos ár tördekéért sw-t store-ból, álljon fenn a gyanú hogy szürke-fekete volt és átb@szta a store magát? ( :
    annyiért adta, pont nem érdekel mért
    sokan 2-3e-ért adják a win10-et, az megint nem fogja érdekelni a vevőt mért, és nem is kell érdekelnie amennyiben nem papírok nélkül aluljáróban vette egy kapucnis tagtól

King Unique
    a kedves rendőrségen ezeket mondanám:
    amikor majdnem tizedárért vásároltam hivatalos store-ból sw-t, az mennyire volt életszerű?
    honnan kell nekem tudni a hivatalos árát egy w10-nek pl? talán a homlokomon az van hogy sw kereskedő? egyébként is mi a hivatalos ára? mert 3-4x ezer ft-ig látok mindent, és a 3e ft-osnál nem látom feltüntetve hogy ez kamu, fake, nem-hivatalos
    beütttem a kuglit' első találat emag, 3e ft, megvettem, kaptam számlát
    problem? nézzék meg szépen a tárolt kuglin'
    a többit meg beszéljék meg az eladóval és az emaggal
    zárható ( : - mármint a rendőr :d -

Új hozzászólás Aktív témák