Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tikakukac #64 üzenetére
Én pl nem tudtam, hogy mennyi a windóz legális ára, mert 10 éve linuxot használok. 10 évvel ezelőtt vettem egy laptopot a nemhülyeboltban. Ugyanaz a típus windózzal 190 ezer volt, windóz nélkül 170 ezer. Na, azóta linuxozom. Nem érdekelt, hogy azóta olcsóbb lett vagy drágább. Aztán pár hónapja valahol szembe jött egy hirdetés, hogy win10 kód 7 dodó. Na, mondom, kezd normalizálódni az ára. Bár még azt is sokalltam azért a bughalom biztonsági veszélyforrásért, mert így is pont 7 dollárral több mint amennyit szerintem ér, de vettem egy kódot.
-
Chaser
legenda
válasz
Tikakukac #64 üzenetére
azt tudja a felhasználó hogy hivatalosan működő bejegyzett cégek árulják a win licenszt olcsóbban is, pont ennyit
az hogy te meg én, meg itt sokan járatosabbak a témában az egy külön történet
mint mondtam én magam is vettem hivatalos ár tördekéért sw-t store-ból, álljon fenn a gyanú hogy szürke-fekete volt és átb@szta a store magát? ( :
annyiért adta, pont nem érdekel mért
sokan 2-3e-ért adják a win10-et, az megint nem fogja érdekelni a vevőt mért, és nem is kell érdekelnie amennyiben nem papírok nélkül aluljáróban vette egy kapucnis tagtólKing Unique
a kedves rendőrségen ezeket mondanám:
amikor majdnem tizedárért vásároltam hivatalos store-ból sw-t, az mennyire volt életszerű?
honnan kell nekem tudni a hivatalos árát egy w10-nek pl? talán a homlokomon az van hogy sw kereskedő? egyébként is mi a hivatalos ára? mert 3-4x ezer ft-ig látok mindent, és a 3e ft-osnál nem látom feltüntetve hogy ez kamu, fake, nem-hivatalos
beütttem a kuglit' első találat emag, 3e ft, megvettem, kaptam számlát
problem? nézzék meg szépen a tárolt kuglin'
a többit meg beszéljék meg az eladóval és az emaggal
zárható ( : - mármint a rendőr :d -
Új hozzászólás Aktív témák
lo [link]Ezek se normálisak..Ezek butábbak a cd projectnél is...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rendszergazda topic
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest