Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
King Unique #106 üzenetére
húúúúú ez már nagyon béna, már bocs ( :
aki windowst akar venni arra keres rá amire akar, ha akar a kutyasz@rra
komolyan ne menjünk már át ovisba, w10 vásárlásnál teljesen életszerű arra rákeresni hogy windows vásárlás
én a fotelből azt mondom meg, hogy a németeknél is vásároltunk már listaár tizedéért, most nem is tudom rettegjek-e, mit adhatott el nekünk a saturn?
és azt is megmondom innen a fotelből, hogy magyarországon a hivatalos boltok 2e ft-tól forgalmazzák a w10-et
és azt is megmondom sokadjára hogy boltok forgalmazzák, ami az első a yardnál mikor orgazdaságra hivatkozik, a bolti ár
befejezhetjük vagy dedózunk?szerk:
Tikakukac
tehát te dedózol, rendben
új kormányrendelet/jogszabály van esetleg, hogy milyen módon vagyok köteles rákeresni az interneten amikor windowst akarok venni?
mert ha nem, akkor a cumit tegyük már el
vagy ha az a mérvadó a jogalkotónál, hogy _nálad_ mi van felrakva a gépen, és hogy King Unique szerint hogy kell rákeresni valamire a neten, akkor holnap átrongyolok a parlamanetbe, lehet erről még nem tudnak az ottaniak, meKmondom' már nekik az új módit ( :
hagyjuk a hülyeséget tényleg
és félreértés ne essék, minden gépemhez van legális win
ettől független nonszensz hogy valakit elővegyenek mert "orgazda" volt, mo-n biztosan, amíg legálisan bejegyzett és működő cégek forgalmazzák a windowst, ha apróért akkor apróért
ha csak ebayen árulná egy-két ember rá lehet sütni hogy nem-e úgy gondolod sántít picit? de így nehezen...
és még net sem kell a szomszédnak azt mondtam wint vegyen emagl kétezeröté', mert megkérdezte nem-e tudok venni, na bummmm
nyilván ez is jogellenes és alkotmányba is ütközik ha valaki így vásárol
Új hozzászólás Aktív témák
lo [link]Ezek se normálisak..Ezek butábbak a cd projectnél is...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest