Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz King Unique #106 üzenetére

húúúúú ez már nagyon béna, már bocs ( :
    aki windowst akar venni arra keres rá amire akar, ha akar a kutyasz@rra
    komolyan ne menjünk már át ovisba, w10 vásárlásnál teljesen életszerű arra rákeresni hogy windows vásárlás
    én a fotelből azt mondom meg, hogy a németeknél is vásároltunk már listaár tizedéért, most nem is tudom rettegjek-e, mit adhatott el nekünk a saturn?
    és azt is megmondom innen a fotelből, hogy magyarországon a hivatalos boltok 2e ft-tól forgalmazzák a w10-et
    és azt is megmondom sokadjára hogy boltok forgalmazzák, ami az első a yardnál mikor orgazdaságra hivatkozik, a bolti ár
    befejezhetjük vagy dedózunk?

szerk:
    Tikakukac
    tehát te dedózol, rendben
    új kormányrendelet/jogszabály van esetleg, hogy milyen módon vagyok köteles rákeresni az interneten amikor windowst akarok venni?
    mert ha nem, akkor a cumit tegyük már el :B
    vagy ha az a mérvadó a jogalkotónál, hogy _nálad_ mi van felrakva a gépen, és hogy King Unique szerint hogy kell rákeresni valamire a neten, akkor holnap átrongyolok a parlamanetbe, lehet erről még nem tudnak az ottaniak, meKmondom' már nekik az új módit ( :
    hagyjuk a hülyeséget tényleg
    és félreértés ne essék, minden gépemhez van legális win
    ettől független nonszensz hogy valakit elővegyenek mert "orgazda" volt, mo-n biztosan, amíg legálisan bejegyzett és működő cégek forgalmazzák a windowst, ha apróért akkor apróért
    ha csak ebayen árulná egy-két ember rá lehet sütni hogy nem-e úgy gondolod sántít picit? de így nehezen...
    és még net sem kell a szomszédnak azt mondtam wint vegyen emagl kétezeröté', mert megkérdezte nem-e tudok venni, na bummmm
    nyilván ez is jogellenes és alkotmányba is ütközik ha valaki így vásárol

Új hozzászólás Aktív témák