- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
King Unique #106 üzenetére
húúúúú ez már nagyon béna, már bocs ( :
aki windowst akar venni arra keres rá amire akar, ha akar a kutyasz@rra
komolyan ne menjünk már át ovisba, w10 vásárlásnál teljesen életszerű arra rákeresni hogy windows vásárlás
én a fotelből azt mondom meg, hogy a németeknél is vásároltunk már listaár tizedéért, most nem is tudom rettegjek-e, mit adhatott el nekünk a saturn?
és azt is megmondom innen a fotelből, hogy magyarországon a hivatalos boltok 2e ft-tól forgalmazzák a w10-et
és azt is megmondom sokadjára hogy boltok forgalmazzák, ami az első a yardnál mikor orgazdaságra hivatkozik, a bolti ár
befejezhetjük vagy dedózunk?szerk:
Tikakukac
tehát te dedózol, rendben
új kormányrendelet/jogszabály van esetleg, hogy milyen módon vagyok köteles rákeresni az interneten amikor windowst akarok venni?
mert ha nem, akkor a cumit tegyük már el
vagy ha az a mérvadó a jogalkotónál, hogy _nálad_ mi van felrakva a gépen, és hogy King Unique szerint hogy kell rákeresni valamire a neten, akkor holnap átrongyolok a parlamanetbe, lehet erről még nem tudnak az ottaniak, meKmondom' már nekik az új módit ( :
hagyjuk a hülyeséget tényleg
és félreértés ne essék, minden gépemhez van legális win
ettől független nonszensz hogy valakit elővegyenek mert "orgazda" volt, mo-n biztosan, amíg legálisan bejegyzett és működő cégek forgalmazzák a windowst, ha apróért akkor apróért
ha csak ebayen árulná egy-két ember rá lehet sütni hogy nem-e úgy gondolod sántít picit? de így nehezen...
és még net sem kell a szomszédnak azt mondtam wint vegyen emagl kétezeröté', mert megkérdezte nem-e tudok venni, na bummmm
nyilván ez is jogellenes és alkotmányba is ütközik ha valaki így vásárol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tesla topik
- Formula-1
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest