- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
válasz
nincsisbéla #43 üzenetére
"Tehát akit a jelenlegi rendszerben megvágnak, az a a tanár szemétsége (még ha tényleg nem tudsz semmit, akkor is!)" - tényleg mekkora görénység már, hogy ha az adott tanuló még annyit sem tud, hogy egy kettest összevakarjon, meghúzzák... Na hát ezért nincs ma kb. semmi értéke az érettséginek, átrugdosnak szinte mindenkit csak húzzanak már el onnan.
-
Archer
őstag
Én anno mindegyik tételhez hozzá tudtam szólni, így nem is izgultam, sikerült is, 4-5 lett minden. Szerintem az a lényeg, hogy mindenhez hozzá tudj szólni valamit és ha ezt tudod is magadról akkor már eleve nem izgulsz annyira de ha tárgyanként van akár csak 1-2 amit semennyire nem tudsz, már eleve ott lesz a félelem, hogy hátha azt húzod. Infóból mondjuk még a tételeket sem tudtam (sz@rt bele a tanár az egészbe), de attól nem is paráztam, az is lett egy 4-es.
Sok sikert a javításhoz, azért valljuk be, 20 tételt nem lesz annyira nagy ügy megtanulni, főleg ha a nagyját tudod is. Tudj mindegyikről mondani valamit, akkor nagy gond már nem lehet és ennek fényében izgulnod sem kell. Közhely de minden fejben dől el.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Van hogy ez a legrosszabbkor következik. Az érettségim története következik.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest