- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
tiv61us biztos jobban tudja, én elég régen voltam kint, j1-es vízummal és ahhoz volt SSN.
Nekem visa elektron kártyám van,mindenhol elfogadták.Ilyen rövid időre tényleg nem érdemes kalandokba verned magad a bankban.
Pár hónapja küldtem ki 3000 dolcsit western unionnal 120 dolcsi volt a díj, és duráv 1 óra mulva felveheti akinek küldöd a világ szinte bármely pontján. Esetleg nézel valami világgaros műszaki cikket, laptop, digitgép, kamera, pda, ha kifogsz valami akciót, akár az itthoni árak feléért, de akció nélkül is jobban jársz....
Új hozzászólás Aktív témák
lo A nemrégiben megszüntetett vízum óta egyre gyakrabban találkozom (még ezen az Isten háta mögötti helyen...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest