Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
válasz gaborbol #207 üzenetére
ha valaki kijon amerikaba ezen mindenki megdobben, hogy 60-as, 70-es emberek is motoroznak, sportkocsit vezetnek
othon az a felfogas, hogy a nyugger uljon a kispadon a haz elott, ha meg nem maszott a sirba
itt egyenjogu ember
majd ezt is meg kell tanulnotok egyszer"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
jorden06
senior tag
válasz gaborbol #128 üzenetére
Sztem kicsit erős a játék... Hiába tanulok 5 éve földrajzot, honnan tudnám, hogy hol van Tijiuana? Itthon is találsz hülye embereket (sőt, jó sokat), de azt be tudja határolni, hogy Franciaország az Európa vagy Ászia. A probléma az, hogy ott sokan még elhelyezni se tudják, nem hogy tudjanak is róla vmit
-
tiv61us
őstag
hat en nem tudom a visa szamokat en annak idejen sima turistaval jottem
persze ha van SSN-ed akkor nem problem a a szamlanyitas, akkor 5 perc es 3-5 napon belul van kartyad
a Western Unionnal kootozkodok meg kicsit
5 perc es felveheted ha megtelefonaljak, internetezik a szamat
a kartyakhoz tenyleg nem ertek, mar az otthoniakhoz azert gondoltam jobb otthon rakerdezni
nekem mar jo regen csak itteni kartyaim vannak
a debit tokeletes casarlasra a hetkoznapokban
de ilyen berlesekre, meg mittudom en jobb szeretik a creditet
es hat leginkabba 4 nagy amit kedvelnek
persze gondolom soima otthoni kartyat is lehet hasznalni ha van rajta zseton, marmint a szamlan vasarlasra, penzfelvetre, de ezt telleg nem tudom
10 eve nem voltam otthon kb.
de iden....
legkesobb jovore megyunk Maryvel
remelem elfogadjak a kartyaimat"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
waccamár
senior tag
június 15-én megyek ki, egy táborba. még nem tudom pontosan hova, az később derül ki, de ott 9hetet leszek. a táborba semmit nem kell fizetni, csak mikor szabadidőben máshova megyünk, nyilván azt. szóval a tábor közben kapni fogunk fizu-csekket, azt kell majd beváltani a bankban. a 9hét letelte után körülbelül még 2hetet leszünk new yorkban, nézelődni, vásárolgatni. gondolom ennyi időre nem kifizetődő számlát nyitni (kivéve ha van valami speciális lehetőség erre, de nem hiszem). azt meg nem akarom hogy feltegyem a pénzem, és aztán feleannyit érjen szóval akkor marad a kp-s megoldás... nemhiszem hogy mennénk nagyon húzós helyre, meg éjszaka, csak én már itthon sem szeretek kp-val mászkálni sehova...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 FIGHTER Eladó!
- HP ProBook 6475b : AMD A6-4400M / 8GB DDR3 / HD 7520G / 256GB SSD
- PowerColor RX 6600 XT 8GB GDDR6 HELLHOUND Eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest