Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
-
jorden06
senior tag
válasz
gaborbol
üzenetére
Sztem kicsit erős a játék...
Hiába tanulok 5 éve földrajzot, honnan tudnám, hogy hol van Tijiuana? Itthon is találsz hülye embereket (sőt, jó sokat), de azt be tudja határolni, hogy Franciaország az Európa vagy Ászia. A probléma az, hogy ott sokan még elhelyezni se tudják, nem hogy tudjanak is róla vmit 
-
tiv61us
őstag
hat en nem tudom a visa szamokat en annak idejen sima turistaval jottem
persze ha van SSN-ed akkor nem problem a a szamlanyitas, akkor 5 perc es 3-5 napon belul van kartyad
a Western Unionnal kootozkodok meg kicsit
5 perc es felveheted ha megtelefonaljak, internetezik a szamat
a kartyakhoz tenyleg nem ertek, mar az otthoniakhoz azert gondoltam jobb otthon rakerdezni
nekem mar jo regen csak itteni kartyaim vannak
a debit tokeletes casarlasra a hetkoznapokban
de ilyen berlesekre, meg mittudom en jobb szeretik a creditet
es hat leginkabba 4 nagy amit kedvelnek
persze gondolom soima otthoni kartyat is lehet hasznalni ha van rajta zseton, marmint a szamlan vasarlasra, penzfelvetre, de ezt telleg nem tudom
10 eve nem voltam otthon kb.
de iden....
legkesobb jovore megyunk Maryvel
remelem elfogadjak a kartyaimat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
waccamár
senior tag
június 15-én megyek ki, egy táborba. még nem tudom pontosan hova, az később derül ki, de ott 9hetet leszek. a táborba semmit nem kell fizetni, csak mikor szabadidőben máshova megyünk, nyilván azt. szóval a tábor közben kapni fogunk fizu-csekket, azt kell majd beváltani a bankban. a 9hét letelte után körülbelül még 2hetet leszünk new yorkban, nézelődni, vásárolgatni. gondolom ennyi időre nem kifizetődő számlát nyitni (kivéve ha van valami speciális lehetőség erre, de nem hiszem). azt meg nem akarom hogy feltegyem a pénzem, és aztán feleannyit érjen
szóval akkor marad a kp-s megoldás... nemhiszem hogy mennénk nagyon húzós helyre, meg éjszaka, csak én már itthon sem szeretek kp-val mászkálni sehova...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- MÁV topic
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- További aktív témák...
- ELADÓ Huawei MateBook D14 (Magyar billentyűzettel)
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Triple Fan OC - Garis 2028.10.01. -ig - Eladó!
- appletv 4k , 32gb , hibatlan, dobozaban, csak március 14ig!!
- MSI GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 VENTUS XS OC Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1Gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó arc vagy Gab! 
Hiába tanulok 5 éve földrajzot, honnan tudnám, hogy hol van Tijiuana? Itthon is találsz hülye embereket (sőt, jó sokat), de azt be tudja határolni, hogy Franciaország az Európa vagy Ászia. A probléma az, hogy ott sokan még elhelyezni se tudják, nem hogy tudjanak is róla vmit 
szóval akkor marad a kp-s megoldás... nemhiszem hogy mennénk nagyon húzós helyre, meg éjszaka, csak én már itthon sem szeretek kp-val mászkálni sehova...