Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
Sztem a szerzővel tisztáztam azóta a dolgot, és igazat adtam neki, innentől nemtom mi a bajod? Inkább nekem tűnik úgy, hogy belém akarsz kötni.
Oliverda is annyit mondott, hogy a CIKK-be nem akart beleírni semmi mást, de a kommentek között erős OFF-nak nevezni azt, amit felhoztam... -
Zeratul
addikt
Mivel ez az ellenfél nem lehet figyelmen kívül hagyni ezért voltam bártor párhuzamot vonni a GPU fronton lezajlottakhoz, amihez kisértetiesen hasonlít CPU helyzet is. R600tól is sokat vártak nagy bukta lett, phenom hasonlóan járt, csoda hogy a 2 frontos bukás után egyáltalán talpon marad a cég, de sikerült és jött az R700 család ami ugye nem a legerősebb de olcsón gyártható és jól skálázható belőlle az alcsonyabb kategóriájú mag, sőt el lehet adni a selejtet is 4830 néven (X3 is selejt X4 végül is, sőt a Kumma az nagyon az). Phenom 2 megint nem a legerősebb lesz, de ha olcsón gyártható és jól skálázódik akkor könnyen megismétlődhet a 48xx vs GT200 történet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oliverda is annyit mondott, hogy a CIKK-be nem akart beleírni semmi mást, de a kommentek között erős OFF-nak nevezni azt, amit felhoztam...