- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
kutyamutya #23 üzenetére
Tabletem is van, de én Echo Dot-on próbáltam.
A beállítás még USA régióval ment de azóta magyaron van és semmi gondja a Spotify-al. Indítja a zenét ha kérem.A Tablet szvsz nagyon jó (alig használtan van is egy felesleges eladóm
, a másik megmarad) A lanuchert már én sem tudtam belőni, hogy a home-ra az alternatívan beállított Nova-t hozza elő, de ikonra átvált. Igazából máshova kell bökni egyet, ennyi extra. Eddig nem zavart.
A reklámokat meg végül meg sem próbáltam letiltani. Ritkán mondok ilyet, de aki a homescreen reklámot kitalálta, áldott lehet a neve.
Ha pihen a tablet az asztalon akkor ugye ki van kapcsolva a képernyő. Ha felveszem mert használni akarom meg úgyis azonnal unlockolom.
Nem tudnék megnevezni egyetlen reklámot sem amit (nem) láttam rajta.Van 8"-os Lenovo (csak HD) és Teclast (high DPI) tablet is itthon. Minőségre, tartalomfogyasztási feature-ökre és kompatibilitásra is sokkal jobbnak tűnik a Fire HD. (Van 1-2 Lego app a gyerkőcnek ami a másik két tableten vagy el sem indul vagy 5 percet tölt egy-egy screen előtt amivel a Fire HD 10-nek semmi gondja.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged