- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
kutyamutya #23 üzenetére
Tabletem is van, de én Echo Dot-on próbáltam.
A beállítás még USA régióval ment de azóta magyaron van és semmi gondja a Spotify-al. Indítja a zenét ha kérem.A Tablet szvsz nagyon jó (alig használtan van is egy felesleges eladóm
, a másik megmarad) A lanuchert már én sem tudtam belőni, hogy a home-ra az alternatívan beállított Nova-t hozza elő, de ikonra átvált. Igazából máshova kell bökni egyet, ennyi extra. Eddig nem zavart.
A reklámokat meg végül meg sem próbáltam letiltani. Ritkán mondok ilyet, de aki a homescreen reklámot kitalálta, áldott lehet a neve.
Ha pihen a tablet az asztalon akkor ugye ki van kapcsolva a képernyő. Ha felveszem mert használni akarom meg úgyis azonnal unlockolom.
Nem tudnék megnevezni egyetlen reklámot sem amit (nem) láttam rajta.Van 8"-os Lenovo (csak HD) és Teclast (high DPI) tablet is itthon. Minőségre, tartalomfogyasztási feature-ökre és kompatibilitásra is sokkal jobbnak tűnik a Fire HD. (Van 1-2 Lego app a gyerkőcnek ami a másik két tableten vagy el sem indul vagy 5 percet tölt egy-egy screen előtt amivel a Fire HD 10-nek semmi gondja.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest