Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
SamiCsillag #3082 üzenetére
Én iphone-nal használom. Nem tudom milyen lenne androidon. Amit észrevettem, hogy az időjárás nem frissül, csak ha belépsz az app-ba. Az értesítések rendesen megjelennek, kivétel a naptári emlékeztetőt, mert az mikor megjelenik, mikor nem.
-
Salex1
őstag
iPhonenal használom a GTR-t, és az időjárás nem frissül rajta, csak ha elindítom a zepp-et, de pár óra múlva már ismét nem írja. Lehet ezen valamit javítani?
-
Salex1
őstag
Az időjárás tényleg csak akkor frissül, ha a telefonon belépek az Amazfit app-ba?
-
Salex1
őstag
Nincs valami megoldás arra, hogy visszaszámlálás/stopper alatt lássam mennyi az idő? Jó lenne, ha háttérben menne a számláló, de az is elég lenne, ha kicsiben írná az óra:perc-et felül. Elég nagy badarság, hogy a funkciók nem tudnak alapból futni a háttérben, vagy én rontok el valamit?
Elveszek a rengeteg post között..Lehetséges magyar karaktereket varázsolni rá?
-
Salex1
őstag
A zene vezérlésnek van valami furfangja? vagy ios-en nem megy? Nekem nem akar működni.
-
Salex1
őstag
Még egy kérdés: az időjárás szolgáltatót lehet valahogy váltani? Illetve az miért van, hogy sokszor nem írja hogy hány fok van, csak a napi pl. 4/17 fokot?
-
Salex1
őstag
Ios-en hogy lehet w.face-t telepíteni? Az amazfaces-t már letöltöttem. Megvan amit szeretnék feltenni. Azt írja indítsam újra a készüléket és szinkronizáljam. De nem történik semmi.
-
Salex1
őstag
Megjött az órám. Gyorsak voltak, mert tegnap délben rendeltem.
Mivel lehet elérni, hogy kezelje rendesen a magyar ékezeteket?
-
Salex1
őstag
Most akarok venni egy gtr 47-et. Elsősorban feketét szeretnék, kell félnem az alu háztól, hogy gyengébb lenne?
Valahol árulnak fekete szijjal, mert én nem láttam? -
Salex1
őstag
Egy leírásban láttam, hogy nem tud a GTR magyar nyelvet szinkronizálni. Ez minden modellre igaz, vagy az valami nem global változat?
Ha igaz mindre, ez hogy értelmezhető? Pl. Ha kapok egy üzenetet nem tudja rendesen megjeleníteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Modding és elektronikai kérdések
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Warframe
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest