A Vörösmartyn meg ropog
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
- Tudástár AMD Radeon undervolt/overclock
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [koxx:] Bloons TD5 - Tower Defense játék
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
- [Re:] [HThomas:] Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hozzászólások
totron
addikt
Meg a fogzománcot is kellemetlenné teszi a magas.
mötálhed
tag
Tized Celsius fokok meg tannin tartalom, erre vidéken az átlag szeszfogyasztó csőlángon melegíti a Csárdát, ízlés szerint akár gulyáskrémmel is fűszerezve
Egyébként jó kis recept és betartandó tanácsok
ivana
Ármester
mert a magas tannin- (csersav) tartalom kellemetlenné teszi a végeredményt Ott nem csak a végeredmény kellemetlen, hanem az alapanyag is
amanoba
őstag
szerintem lehet csúcsborból is kifejezetten szar forraltat csinálni, ha egyszerűen sok a tannin..ezért ajánlja a könnyedebb vörös-vonalat (kadarka, pinot noir, gamay stb.)
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
updog
senior tag
egészen pontosan 78,4 Celsius fokra
Na akkor sous vide rúd elő, igaz sajnos a húsvéti sonka vákuumzacskója nem volt jól lehegesztve így egy levakarhatatlan füstölt zsírréteg galvanizálta magát a fűtőszálra, de legalább meglesz rögtön a karácsonyi disznóvágás hangulata is
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
bejegyzés Forralt bor ahogy egy sommelier csinálja