Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Ellia


Ellia
addikt

A Vörösmartyn meg ropog ;]

(#2) totron


totron
addikt

Meg a fogzománcot is kellemetlenné teszi a magas.

(#3) mötálhed


mötálhed
tag

Tized Celsius fokok meg tannin tartalom, erre vidéken az átlag szeszfogyasztó csőlángon melegíti a Csárdát, ízlés szerint akár gulyáskrémmel is fűszerezve ;]
Egyébként jó kis recept és betartandó tanácsok :C

(#4) ivana


ivana
Ármester

mert a magas tannin- (csersav) tartalom kellemetlenné teszi a végeredményt Ott nem csak a végeredmény kellemetlen, hanem az alapanyag is :P

(#5) amanoba válasza ivana (#4) üzenetére


amanoba
őstag

szerintem lehet csúcsborból is kifejezetten szar forraltat csinálni, ha egyszerűen sok a tannin..ezért ajánlja a könnyedebb vörös-vonalat (kadarka, pinot noir, gamay stb.)

Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche

(#6) updog


updog
senior tag

egészen pontosan 78,4 Celsius fokra

Na akkor sous vide rúd elő, igaz sajnos a húsvéti sonka vákuumzacskója nem volt jól lehegesztve így egy levakarhatatlan füstölt zsírréteg galvanizálta magát a fűtőszálra, de legalább meglesz rögtön a karácsonyi disznóvágás hangulata is :D ;]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#7) nemlehet válasza updog (#6) üzenetére


nemlehet
őstag

Biztos van olyan része az országnak ahol a szalonnás forralt bor a hagyomány.

[ Szerkesztve ]

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.