- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Azt mondom, nem rossz, de kiszámítható, és túl nagyot akar mondani. Pedig nem mond. Hogy mi fog történni benne, az első harmadában kiderül, és legalább a felénél az is, mi lesz a vége. Vannak filmek, ahol ez egyáltalán nem gond, sőt, építenek is erre, de itt pont a meglepetés erejét, a bonyolultságot és a "mély tartalmat" szerették volna kiaknázni. Örülök, ha valakinek mégis bejön - mint láthatjuk, azért sokaknak -, számomra azonban egy egyszer megnézős átlagfilm volt. Az első Mátrix-szal nem hasonlítanám, egészen más, még ha egyes elemeket meg is próbáltak kölcsönvenni. Az operatőr nem rossz, szerencsére elmaradt az idétlen kézikamera-effekt, de azért lehetett volna még mit javítani.
Manapság nagyon sok új filmet hype-olnak ezerrel, amik szerintem nem a legjobbak. Hasonlóképpen voltam az Avatarral is, amúgy.
-
Viktor77
titán
válasz
Cthulhu Dawn #10 üzenetére
Egy indurka-pindurkát tovább nyújtják a kelleténél, de nagyon jó film.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Tegnap megnéztem én is, tetszett, de szerintem nem az a forradalmi csudajóságévtizedfilmje ahogyan azt sokan beállítják.
-
Buda76
senior tag
Ma néztem meg. Nem volt életem filmje, de lekötött arra a 2 órára. Mindenképp érdemes moziban nézni. A főszereplő játéka lenyűgöző. Nekem a szinkron különösen tetszett.
-
válasz
HarapósKutya #6 üzenetére
általában tetszenek a magyar szinkronok, bár ez most annyira nem volt fényes, igaz nem hallottam eredetiben..
-
veector
senior tag
Azért a 9.2/10-es imdb rating meg a 87%-os Rottentomatoes rating sokmindent elárul.
Meg akarom nézni, csak az a baj hogy szinkronos a Camponában. És ezt semmiképp sem akarom a szinkronnal elrontani.
-
válasz
HarapósKutya #2 üzenetére
nekem is a mátrix ugrott be, hangulatra is, meg az effektek miatt is, de ez jobban tetszik.
maga a témaválasztás ami megfogott, és azóta is itt motoszkál a fejemben ez az álom az álomban dolog..dicaprio meg jó szinész azt kell hogy mondjam.
-
rolkaDb
aktív tag
Ez biztos nagyon jó film.
Én is megakarom nézni a moziba.
-
HarapósKutya
tag
nem volt rossz film én is moziban láttam, kicsit olyan mátrixos fílingje volt, de ez nem rontott az élményen. a rendezés és az operatőri munka nagyon szép, az effektek többnyire jól ki vannak dolgozva (főleg a lebegős-bunyózós), a zene meg marha jól passzol a hangulathoz. és a szereplők is jók voltak. (nekem valahogy diCaprio különösen tetszett)
nem a világ legjobb filmje, de mozibannézős az biztos, sztem.
-
szablya
aktív tag
Nekem is megvan életem filmje: Szextúra (SexDrive)
[link]Imádom, utolérhetetlen... Ez tényleg az én filmem
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest