Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
Ki nem álmodik - álmodozik ? sajna sok-sok embernek már csak ez jut , legalább álmában szép az élete ... valóságban meg megyen robotolni minimálbérért / éh bérért ... ez meg a valóság ! Mennyivel jobb lenne ha inkább rosszat álmodnák

-
törölt tag
Szép írás. Tetszett... Olykor én is álmodok jókat, szépeket, és amikor felébredek, könnyes a szemem, és kapcsolok, hogy csak egy álom volt. Sajnos.

-
The DJ
addikt
válasz
Cs.Orsolya
üzenetére
"Csak azt bánhatod, amit nem tettél meg... De azt nagyon!
"Igazad van, próbálom én is egyre inkább így szemlélni a dolgokat, néha nehezebben megy, néha könnyebben, de nem adom fel. Azzal is kicsit könnyebb, hogy néha kiírom magamból a dolgokat, elgondolkozom a miérteken és a lehetséges megoldásokon. Szerencsére nem vagyok egyedül és nem vagyok elkeseredett sem. Bízom benne, hogy az álmokon kívül is meg fogom tapasztalni ezt az érzést, amit régóta keresek.
Köszönöm a hozzászólásodat és a biztató szavakat

-
ipavlidu!
tag
Tear down the wall! Tear down the wall! Tear down the wall! Tear down the wall! ....
-
Cs.Orsolya
senior tag
Már ezzel az írással is megtetted az első lépést, hogy közel engedj magadhoz másokat. Az életben is tedd meg bátran, mert ez az egytelen egy olyan dolog, amiért érdemes élni, menni, szeretni, és csalódni. Semmire sincs garancia, és minden megváltozik előbb vagy utóbb. De ajándék minden olyan pillanat, amit az álmodban megéltél. Keresned sem kell ezeket az ajándékokat, csak hagyd, hogy megtörténjenek Veled. Elég, ha csak nyitott vagy rá. Elég, ha csak nyitva tartod az ajtódat abban az elefáncsont-toronyban üldögélve. Csak azt bánhatod, amit nem tettél meg... De azt nagyon!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- ÚJ BONTATLAN FÓLIÁS! TP-Link Archer C9 AC1900 Router
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"