- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
Elnézést, hogy eddig nem reagáltam, csak a munka mellett nem igen volt időm felnézni
(később majd alaposabban átolvasom a kommenteket és megpróbálok mindenkinek válaszolni
)
Alapvetően én is fújok a dízelekre, de az amit a baráti körökben láttam az meggyőzött, kifejezetten járkálós autónak kell, kopó alkatrészek benzinnél is vannak, ugyan úgy brutális pénzeket lehet locsolni egy benzines felújítására is. Az autóimat magam szerelem, az alkatrészeket is olcsón be tudom szerezni autószerelő ismerősön keresztül, rengeteg vw dízeles haverom van, még használtan is egyszerűen be tudok szerezni bármit.
Utánfutózni is fogok valószínűleg sokat vele, oda meg nem árt a nyomaték, mert nagy súly alatt a szívó benzinek azért tudnak szenvedni
7-800k-nál többet nem tervezek erre, mert nem ez lesz az elsődleges autóm, amit egy dízellel megspórolok, azt majd a másik többszörösen megeszi -
AllTheBest
őstag
Számolgattam, nagyjából 20-21000km-et megyek egy év alatt, üzemanyag áraktól függően minimum 100000ft megtakarítás lenne ha azzal számolok, hogy 6 liter körül enne a dízel alattam a mostanihoz képest. Ha azt nézem, szerintem nekem megéri a csere, mert összkerék az kell mindenképpen, ha benzines összkerekes autót vennék akkor még nagyobb lenne ahhoz képest a megtakarítás egy dízellel. A mostani autómmal is jól ellennék ha nem sima elsőkerekes lenne
-
AllTheBest
őstag
Miért ne enne kevesebbet egy összkerekes dízel mint a mostani golfom? Én azt tudom, hogy egy összkerekes mindig többet fog enni mint egy sima első vagy hátsó kerekes, de a mostani 7,2 vagy klímával 7,7literes fogyasztás helyett ha egy összkerekessel 6-6,5 körül meglennék, már örülnék( az enyém az 1.6 8v benzin...)
Összkerekes benzin 1.8t motoros van amit vennék max, de az meg lazán tudná nyelni a 10 litert is, mert kevés kis autóban van ez a kombó, főleg kombi octaviákat találtam ezzel a kombóval. Napi 50km-et vezetek csak melóba, ha csak 1 literrel eszik kevesebbet a következő autó, már akkor is elég sokat tudok spórolni hosszú távon.Haveromnak sima 1.9 tdi-je van, kicsit nagyobb turbóval, nagyobb nyomáson is megy, több anyagot is kap mellé és így jön ki neki vegyesbe 5,5l körülre a fogyasztása.
Másrészt ha jól tudom, akkor a 4motion-os golfok is haldexes összkerékhajtással vannak, ami meg alapból első kerék, ha szükséges akkor kapcsolja a hátulját is. De lehet rosszul emlékszem -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Honda topik
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged