Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz #79335424 #4451 üzenetére
Köszi, megvan.
Ránéznél erre?<?xml version='1.0' encoding='UTF-8' ?>
<command enabled="false">
<event type="screen_off" enabled="true" />
<action type="wait" enabled="true">
<param name="time" type="expression">
<expression type="integer">
<param name="value" type="int">120000</param>
</expression>
</param>
<param name="while" type="expression">
<expression type="null" />
</param>
<param name="maxChecks" type="int">0</param>
<param name="wakeLock" type="boolean">false</param>
</action>
<action type="mobile_data" enabled="true">
<param name="state" type="string">off</param>
</action>
</command>Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zeon.hu
nagyúr
remélem nem írok hülyeséget
a robot pillanatnyi állapotot néz, nem pedig folyamatot.
amikor kikapcsolod a képernyőt, elindul az óra és lekapcsolja a netet.
ha közben bekapcsolod a képernyőt, a parancs érvényben marad.
csinálj egy másik parancsot, ami a képernyő bekapcsolásakor tiltja az első parancsot.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
törölt tag
Sztem az úgy nem lesz jó. Ha aktiválódik a lock, akkor a lockscreened lesz fókuszban, tehát a Robot bontja a netet az aktív hívásod ellenére. A C Locker pont ezzel szopat. GSM hívásnál hiába csinál screenoffot a közelségérzékelő, nem aktiválódik a lock. De a MobileVoip -nál igen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4463 üzenetére
Akkor Te is pendítsd meg az XDA -s topikjában ezt a Tasker -plugin ügyet! Tök egyszerű lenne, ha a Robotból lehetne aktiválni/deaktiválni a lockot. Van más megoldás is, de túl komplikált ahhoz képest, hogy a fejlesztő ezzel az elegáns huszárvágással megoldhatná a problémát.
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4463 üzenetére
Lehet, hogy mégis megoldható. Találtam egy rejtett funkciót, csak még nem jöttem rá a működésére. A home -on csináltam egy Secure Settings parancsikont. A parancsikonban megadtam a launch activity -t, kiválasztottam a C-Locker -t és annak van egy rejtett, Tasker activity -je. Ez egy beállító ablakot nyit, ahol aktiválni lehet valami Taskeres intent paraméter beállítást. Csak, még nem jöttem rá, hogy miként működik.
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4471 üzenetére
Sztem az alapot értem. A text részhez beírsz egy szöveget, ami tulképp egy egyedi kód. Ezt, a fölötte levő intent -tel kell kiküldeni a Robotból (műveletek -> egyéb -> Broadcast küldése). Csak az nem világos, hogy erre mi fog történni? Meg, ez egy nyakatekert dolog lesz, mivel ez sztem nem deaktiválja a lockot, hanem kód beadás nélküli feloldásra ad utasítást. Ebben az esetben a körülményeket/feltételeket a Robotban külön kellene definiálni (pl. akkor küldje ezt, ha screen off -nál a MobileVoip volt fókuszban, stb, stb.). Egyszerűbben is lehetne. Tulképp még Tasker plugin sem kéne. Elég lenne egy aktiváló és egy deaktiváló parancsikon. Azokhoz úgyis csak akkor férsz hozzá, ha már feloldottad a lockot. Viszont, így csak el kellene indíttatni Robottal a parancsikont. Vagy, ha már intentezünk, akkor inkább egy késleltetési utasítás lehetőségét kéne megteremteni. Nem az a jó, ha paranccsal fel tudom oldani, hanem az, ha az aktiválódását tudom befolyásolni. Nem értem, hogy mi ennek az akadálya. Sokan kérték már ezt a lehetőséget.
-
fPApi
őstag
Beállítottam, hogy egy alkalmazás elindulásakor kapcsolja be a mobil netet, valamint azt, hogy az alkalmazás leállításakor kapcsolja ki a netet. A bekapcsolás működik, viszont a kikapcsolás nem. Megnéztem, mintha nem érzékelné, hogy leállt az alkalmazás, mert nem fut le a parancs. Az alkalmazásnak van leállítás parancsa, azzal állítom le.
-
törölt tag
Arra tippelek, hogy az a "leállítás" valójában csak "kilépés" és az alkalmazáshoz kapcsolódó, valamilyen processz továbbra is fut a háttérben. Használj inkább Te is fókuszeseményt! Esetleg, némi várakozás után ellenőriztesd, hogy nem került -e újra fókuszba és ha nem, akkor kapcsoltasd ki a netet! Vagy, Autoinput segítségével, a Robot közvetlenül reagálhat a kilépés gomb megnyomására, de a működésnek vannak kritériumai (pl. a kilépés gomb nem lehet floating felületen, mert azt nem érzékeli az Autoinput).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4473 üzenetére
Szégyen és gyalázat lenne, ha root joggal és E-Robottal felvértezve, nem tudnék igába hajtani egy ilyen sehonnai lockocskát. Igaz, hogy jelenleg, screen off után csak fél óráig tart a hatalmam, de addig én mondom meg, hogy mikor legyen lock. Nem is volt nehéz kibabrálni vele.
Az alap felállás ugyebár az, hogy a lockscreen aktiválódását az alkalmazáson belül lehet késleltetni. A beállítható max. késleltetés 30 perc. Ezen belül, a kijelző aktiválásakor a home, vagy a fókuszban levő alkalmazás látható. A C-Locker kellő prioritásának megőrzése érdekében van egy állandó ikonja a notibáron (mint a Robotnak). Ennek van egy érintési művelete, ami a beállított késleltetéstől függetlenül, azonnal aktiválja a lockot. Innentől síma ügy.
Esemény: kijelző kikapcsolva
Műveletek:
-Várakozás. (Nem muszáj, csak opcionális. Én most két másodpercre állítottam.)
-Értesítési terület megnyitása
-Autoinput action -Click (meg kell mutatni neki, hogy mire bökjön)Ennyi. Az eseményhez feltételként, tagadás operátorral hozzá kell adni azokat a kivételeket, amiknél nem szeretnéd, hogy aktiválódjon a lock (pl. tagadás operátor -> alkalmazás fókuszban -> MobileVoip).
Nálam müxik![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4478 üzenetére
Annyira nem. Tamás szavaival élve "szebb lenne a parancs", ha rálelnék a közvetlen indító parancsára, (az értesítés érintési műveletéhez társított utasítás) de a szokásos módszerekkel nem sikerült, mélyebbre meg nem volt türelmem ásni.
Egyébként, ha Tamás még a régi kedvel és lendülettel foglalkozna a Robottal, akkor lehetne még hasznos dolgokat beépíteni. Pl. csinálni egy alap keretparancsot, ami leutánozná a Titanium Backup pro "többes adatmód" ficsőrjét. Megadnám a csomagnevet, az elérési útját és csókolom. Ezzel bármelyik alkalmazás beállításai automatizáltan módosíthatóak lennének úgy, hogy erről "mit sem tudna az áldozat". Jelen szituban csinálnál egy nulla, meg egy 30 perces késleltetési beállítást, a Robot pedig az igényeid szerint aktiválná valamelyik adatmódot.
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4480 üzenetére
Telepítsd (sztem kell a pro) és a beállításaiban nézd meg, hogy mikért nyavajog! A teló beállítások -> biztonságnál kell neki eszközrendszergazdi engedély, a kisegítő lehetőségeknél meg értesítési hozzáférés. Közben feldobom tárra a parancsot, hátha az is elég lesz, mert ez az Autoinput elég komplikált cucc, nehéz rajta eligazodni. Szerencsére, nekünk most csak a műveleti része kell, az esemény része nem (az a zűrösebb) .
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4482 üzenetére
Ez a legkisebb probléma. Először is az egészet Robotparancs műveletből indítsd, ne az Autoinput alkalmazásból! Kapcsold ki a kódkérést a Lock -ban és engedélyezd az értesítési sáv lehúzását lockscreenen, különben zsákutcába futtat a manőver, mert ha nincs roló, akkor nem tudod nyugtázni az érintési műveletet. Ha ez megvan, akkor reselect után várj egy kicsit, majd húzd le a rolót, és bökj a Lock aktiválásra! Amikor aktiválódik a lock, akkor kiadja értesítésként, hogy mit rögzített. Ha van benne "activate lock" (vagy ilyesmi), akkor húzd le megint a rolót és fogadd el. Ekkor rövid szünet után dob egy alkalmazáslistát és kér, hogy bökj a Taskerre. Bökj a Robotra! Ekkor már a Robotban nyit egy ablakot (ez már a célegyenes), amiben felsorolja az érintési művelet rögzített paramétereit (értesítési ID, szöveg, az érintés koordinátái). Itt ki kell választanod, hogy ezek közül melyiket alkalmazza. Válaszd a "press in activate C-locker" szöveget! Ekkor jön a következő ablak, amiben azt kell kiválasztanod, hogy milyen touch típust alkalmazzon. Nekünk eccerű érintés kell, vagyis click. Ezután felül, a floppy ikonnal mentsd a beállításokat és visszadob a Robot parancs ablakába, ahol látszik a beállított művelet és szerencsés esetben működni is fog.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4484 üzenetére
Ezért gondoltam, hogy érdemes megpróbálni importálással. Hátha...
C-LOCKER.xml (Gdrive link)
A parancs nincs engedélyezve és nincs feltétel adva az eseményéhez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zeon.hu #4486 üzenetére
Dehogynincs! Láthatod, ha vmi szövegkezelővel megnyitod az xml -t. Csak valamiért nálad nem vesz róla tudomást a Robot. Van az xml -ben egy plugin ID -t tartalmazó sor. Törölnöd kéne a parancsomat, csinálni egy mentést olyan parancsodról, amiben szerepel az Autoinput. Megnézni a parancsod xml -jében a plugin ID -det és ha különbözik, akkor felülírni vele az én parancsomét, majd újra importálni a már kijavított xml -t. Ha így sem megy, akkor sajnos magadnak kell összehoznod a parancsot.
-
gabor#
tag
Application received focus event kellene hogy menjen gond nélkül? Nem sikerül
-
törölt tag
Ott valami ármány van, mert ennek működnie kéne. Tegyél bele még egy eventet, amiben egyetlen alkalmazás fókuszeseményét adod meg és nézd meg, hogy arra reagál -e a Robot! A Robot fut egyáltalán, amikor az esemény bekövetkezik (látható a Robot ikonja az értesítési sávon)? Ha nem, akkor a Robot beállításaiban adj magasabb prioritást neki!
-
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Eseményhez szeretnék feltételt megadni "és operátor"-al.
Feltétel a kikapcsolt képernyő lenne, de így nem találom. Másik kellene?
(Régen csináltam ilyet, amúgy is el vagyok veszve ezekben )#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest