- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Ma este teljesítette a célt, amiért vettem. Esőben mentem éjszakai túrára. Mit nem találtam a túra előtt? Zseblámpát. Nosza, semmi gond, majd világítok a strapafonnal. Egészen jó fényt adott a pici ledje, semminek se mentem neki, láttam az ösvényt, nem botlottam meg. Közben csurgott róla az esővíz. Persze én is ronggyá áztam, de semmi baj, imádom az esőt. Túra közben elváltam a barátomtól, így felhívott. Esőben telefonáltam! Prestigio kibírta. Tényleg IP68-as. Egyszerű, de vízálló. Ezért kellett nekem.
-
-
Nagyon frappáns kis szösszenet; ráadásul csupa realítás.
-
janeszgol
félisten
A beszédhangszóró és mikrofon minőségéről nem írtál. Az nagyon fontos szerintem.
-
Vakegérke
félisten
"A tökéletes eszköz, hogy leszoktasson a mobil függőségről.
"
Meglehet. Én rá se szoktam.
Betudható életkoromnak, nem érdekelnek az extra funkciók, a kismillió csili-vili csoda nem csábít, jól megvagyok azzal, hogy van egy telefonom, ami kiszolgál, ráadásul cirka két hónapig biztosítja azt, hogy elérhető legyek. No persze ez az idő csak akkor érvényes, ha punnyad a telcsi az asztalon.Van egy másik is, Az is buta. Amolyan zsebre vágós, ha előveszem, rácsodálkoznak.
Tellene drága, mindent tudó okostelcsire is, de adódik a kérdés. Kell ez nekem? Minek, mit nyerek vele? A válasz egyszerű. A függőségen kívül semmit.
A múlt eltemetve, remélhetőleg kölcsönösen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Miért vesz egy kicsi kezű ember, aki alapból ódzkodik a nagy méretű telefonoktól, egy strapafont, mely nem éppen...
- Trollok komolyan
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest