Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Covid lett az új influenza. Kb a hatása is ugyanaz, xarni kell bele, a legtöbb köhögős covidos, csak annyira enyhék a tünetek, h nem foglalkoznak vele.
Van most új dráma, amivel lehet riogatni a népet, infláció, putyin, nem lesz gáz, válassz. A covid huszonötöd rangú gond lett sztem mindenkinél. -
Köszi a tippet!
Szerdán dunsztolom magam, vagyis ágyban maradok, forró teát iszom, fokhagymát csócsálok és így tovább. Aztán csütörtökön veszek tesztet és meg is csinálom, mert pénteken gombavizsgáló napom lesz, és jobb tudnom, hogy Covid vagy sem. Persze maszk sima nátha esetén is lesz rajtam.
-
ThodEE
őstag
2 hétig itthon van az asszony mert 2 pozitív tesztje lett így nem mehet dolgozni, semmi tünete, él és virul tényleg semmi. Én csak ezen a héten vagyok itthon vagyis ha pénteken is negatív lesz a tesztem mint tegnap 2 is (különböző, egyik nyálas másik agytúrós) akkor szombaton már mehetek, ez ugyan az a munkahely
Én két hete úgy köhögök az arcom leakar esni, orrom folyik, néha szakad is fel hurut, szedtem rá többmindent 
-
KISDUCK
addikt
A covid megint sláger, érdemes patikában venni egy gyors tesztet kb 1700HUF körül van a beleköpös.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Tőzsde és gazdaság
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én két hete úgy köhögök az arcom leakar esni, orrom folyik, néha szakad is fel hurut, szedtem rá többmindent