Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Mondjuk lehetett volna ésszel is nyitni, például szabályzott ülésrenddel, megszabott távolságban elhelyezetett asztalokkal etc... dehát nem így sikerült, mert fent megint elfelejtették hogy az embereket szabályozni kell, alapjáraton nincs annyi gógyi sokaknál hogy megértsék a szabályokat amiket egy éve követnünk kéne. Ne legyen igazam, komolyan, de nem biztos hogy a következő hetek számai szépek lesznek ezután... gondolom senki se akar még egy Olaszországot, pedig ez elég egyenes út is lehet oda is akár. És akkor el is jutunk odáig hogy kórházba már nem is tud kerülni az ember...
-
Lord Myn
senior tag
Egy gimnazistának-egyetemistának ezek a legszebb évei, ez szinte egy év börtön volt számukra. Egy nyár kimaradt, még egy nem maradhat ki.
Ja, és milyen jó lesz neki, ha véletlenül emiatt az lesz az utolsó nyár neki (vagy a szüleinek)...
Azt nem fogják fel az emberek, hogy ez olyan, mintha háború lenne (csak itt kvázi láthatatlan az ellenség - egy vírus). Háborúban van iskola? Háborúban van buli meg mozi? És még mindig jobb, hogy a lakásunk kényelmében vagyunk börtönben és nem egy légópincében...
Én október óta szinte ki sem tettem a lábam otthonról (az előtte lévő márc-október szakaszban sem sűrűn) és még nem vagyok benne biztos, hogy miután a második oltást megkaptam fogok-e emberek közé menni maszk nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest