Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ezt értjük, azt nem, h ami nekem megy az neki miért nem. Engem pl. dühít ha nem megy valami aminek pedig kéne. Így voltam egy bankkártyával amit nem tudtam rávenni a Gpay-re, Volt még kettő amivel ment, de miért nem megy az az egy?  
- 

- 

- 

tlac nagyúr válasz  Luck Dragon

üzenetére Luck Dragon

üzenetéreennyi van: [kép] 
 angolra, vagy magyarra állítva sincs változás
- 

- 

- 

Nem is értem mi lehet. Androidos telo? Van kontod? Frissítve van?  
- 

- 

Senkinek sincs ideje rá, hogy béta olvasóm legyen. Nekem pedig pénzem nincs, hogy megfizessem az élő olvasó-szerkesztő munkáját. A ChatGPT-t direkt utasítom, hogy ne nyalizzon, hanem mutasson rá a hibáimra. Alapvetően magamnak írok. Még titeket se érdekelnek igazán az írásaimmal kapcsolatos blog bejegyzéseim. Erre is csak azért figyeltetek fel, mert divatos téma szerepel benne, az AI.  
- 

válasz  Luck Dragon

üzenetére Luck Dragon

üzenetéreAkár vagy anime csajszi.   
- 

- 

A chatgpt 3.5 is lehet már beszélgetni, nem értem miért nem tesznek neki egy avatart, ha már hang típust lehet választani (nő, férfi, másik nő, másik férfi) olyan idétlen dolog egy fehér pöttyel beszélgetni. Avatart akarok aminek vagy akinek mozog a szája, pislog, mosolyog.  
- 

icemad nagyúr Telefonra letöltöd a Microsoft Copilot programot. Ennyi. Nem kell fizetni sehova semmit. Képet, zenét is tud csinálni. Chatgpt 4.0 is integrálva van. Élő szót is megérti és a választ hangosan felolvassa. Kb, mint egy fapados Jarvis a Vasember filmben. Gyengén látó embereknek nagyon hasznos tud lenni. 
- 

Ez egy szokásos bő lére eresztett ChatGPT semmitmondás volt. Sőt mivel fizettél is érte, adott hozzá egy adag extra dicséretet, hogy elégedett legyél a befektetéssel   Inkább kérdezz meg majd valakit, hogy tényleg jó-e, amit írtál. 
- 

- 

icemad nagyúr válasz  Luck Dragon

üzenetére Luck Dragon

üzenetéreÚgy sok, hogy mobilra meg ingyenes a copilot, chatgpt 4.0-val... 
- 

- 

- 

Most már próbálkozhatsz a Gemini-vel is. Szvsz. kicsit okosabb a ChatGpt-től. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Seagate 2TB HDD 100/100% 116 napot ment
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest