- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Ezt értjük, azt nem, h ami nekem megy az neki miért nem. Engem pl. dühít ha nem megy valami aminek pedig kéne. Így voltam egy bankkártyával amit nem tudtam rávenni a Gpay-re, Volt még kettő amivel ment, de miért nem megy az az egy?
-
tlac
nagyúr
válasz
Luck Dragon #22 üzenetére
ennyi van: [kép]
angolra, vagy magyarra állítva sincs változás -
-
pusszycat
nagyúr
Nem is értem mi lehet. Androidos telo? Van kontod? Frissítve van?
-
Algieba
őstag
Senkinek sincs ideje rá, hogy béta olvasóm legyen. Nekem pedig pénzem nincs, hogy megfizessem az élő olvasó-szerkesztő munkáját.
A ChatGPT-t direkt utasítom, hogy ne nyalizzon, hanem mutasson rá a hibáimra.
Alapvetően magamnak írok. Még titeket se érdekelnek igazán az írásaimmal kapcsolatos blog bejegyzéseim. Erre is csak azért figyeltetek fel, mert divatos téma szerepel benne, az AI.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Akár vagy anime csajszi.
-
-
pusszycat
nagyúr
A chatgpt 3.5 is lehet már beszélgetni, nem értem miért nem tesznek neki egy avatart, ha már hang típust lehet választani (nő, férfi, másik nő, másik férfi) olyan idétlen dolog egy fehér pöttyel beszélgetni. Avatart akarok aminek vagy akinek mozog a szája, pislog, mosolyog.
-
icemad
nagyúr
Telefonra letöltöd a Microsoft Copilot programot. Ennyi. Nem kell fizetni sehova semmit. Képet, zenét is tud csinálni. Chatgpt 4.0 is integrálva van.
Élő szót is megérti és a választ hangosan felolvassa. Kb, mint egy fapados Jarvis a Vasember filmben. Gyengén látó embereknek nagyon hasznos tud lenni.
-
Ez egy szokásos bő lére eresztett ChatGPT semmitmondás volt. Sőt mivel fizettél is érte, adott hozzá egy adag extra dicséretet, hogy elégedett legyél a befektetéssel
Inkább kérdezz meg majd valakit, hogy tényleg jó-e, amit írtál.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Úgy sok, hogy mobilra meg ingyenes a copilot, chatgpt 4.0-val...
-
-
pusszycat
nagyúr
Most már próbálkozhatsz a Gemini-vel is. Szvsz. kicsit okosabb a ChatGpt-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest