Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
én helyi járatosra gondoltam
Az én esetem mondjuk speciálisnak mondható. Szerencsére én kapok ingyen buszbérletet, és Székesfehérvár-Kaposvár közti tömegközlekedésemet 86% ban kifizeti a cég, míg pl benzinre adna 9Ft/km -t ami 5k vs 2,7k támogatás. Ha messzire utazok és nem haza akkor természetesen a kocsival többen megoldás a nyerő, de ez nem mindig megoldható.
May the Force be with you!
-
ArchElf
addikt
Nekem kisautóval (Opel Corsa 1.25) 5L körüli fogyasztással már egymagamnak is olcsóbb az üzemanyag, mint a vonat/busz szüleimhez, anyósékhoz vagy más rokonokhoz. Nem beszélve arról, hogy általában hárman megyünk... Páromnak a havi plusz üzemanyag költség városon belül kb annyi mint a bkv bérlet (és kocsival kb 10 perc alatt ér be, bkv-val meg minimum 40).
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Kassadin
addikt
Az enyém se(idős gondozás), én a frissen végzettekre gondoltam. Viszont anyám, ha lenne rá lehetősége, kimenne, így 44 éves fejjel is.
Osztrák minimálbért megkapod bármivel, csak valószínűnek tartom, hogy német tudás nélkül nem alkalmaznak olyan területeken, ahol emberekkel kell kommunikálnod, nap mint nap.
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
-
keIdor
titán
Csongrád más azt tudom, szeretek is Szegedre járni az jó kis hely.
És mi igaz abból, hogy Jan. 1-étől országos sztrájk lesz? Minden orvos beszünteti elvileg a munkát. Erről tudtok valamit? 2012 első napján megáll az egészségügy? Csak azért kérdem, mert nagyapám elég beteg, szerintem nem sok van már hátra szegénynek és ez elég rosszkor jönne. Bár mindig rosszkor jön az ilyen belegondolva, sose jöhet jól.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
baluka26
nagyúr
Anyukám, amikor egy nagy kereskedelmi hipermarketnél volt raktárvezető-helyettes, volt, hogy 16 órát leltározott, hazajött 3 órára, és utána ment vissza 8 órára+2 túlóra, mindezt 120 nettóért. Majdnem ennyit keres most gyárban operátorként, napi szigorúan 8 óra munkával...
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
tildy
nagyúr
80% körüli összeget köteles lenne állnia munkáltató. Anyum mikor dolgozni járt 30 kmes bérlete volt valami 3000 ft körül?
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
moha21
veterán
Csabáig egy 30 napos bérlet 28.200 Ft. 80k-s bruttó békés megyei fizetéseknél nem mondaná,. hogy mekkora jó ára van.
És arról nem beszéltem, hogy fűtés bináris elven működik van vagy nincs, ha van meg lehet dögleni a melegtől, ha nincs megfagysz.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
echterion
nagyúr
A számból vetted ki a szót. A másik oldallal mi lesz? Aki mondjuk reálisan felmérte a helyzetét, és megállapította, hogy lutri lenne neki a lakáshitel? Ő mivel rosszabb, mint a lakáshiteles? Az ő szavazatát nem akarják megvenni?
(#167) baluka26: Nem mindenkinek van lehetősége/kapcsolata egy ilyen igazolvány beszerzésére.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
3850 a diákbérlet. Hell of a bargain
A hitelesek kisegítése no komment. Egyék meg amit főztek...
Egyébként is, mi köze van az államnak a bank és a magánember szerződéséhez?!They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
JColee
őstag
MNYP-ba befizetett összeget a pénztár (remélhetőleg) okosan forgatja, ezáltal legalább az értékét tartja. Aztán amikor eléri az emberfia a nyugdíjkorhatárt, akkor valamilyen módszerrel megállapítják, hogy mennyi nyugdíjat kap.
Nem nyilatkozott, hogy maradni akar a MNYP-ban? Ha nem, akkor átment államiba. Egyébként elég speciális a helyzete, biztosan lehet érdeklődni pár helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest