Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Csongrád más azt tudom, szeretek is Szegedre járni az jó kis hely.
És mi igaz abból, hogy Jan. 1-étől országos sztrájk lesz? Minden orvos beszünteti elvileg a munkát. Erről tudtok valamit? 2012 első napján megáll az egészségügy? Csak azért kérdem, mert nagyapám elég beteg, szerintem nem sok van már hátra szegénynek és ez elég rosszkor jönne. Bár mindig rosszkor jön az ilyen belegondolva, sose jöhet jól.
-
keIdor
titán
Több is a baj a lengyelekkel. Gyakran ittasok külföldön és károkat is okoznak. A románokkal meg bolgárokkal tényleg ez a helyzet, most Hollandia nem fogadta el, hogy belépjenek a Schengenbe. Bár én úgy tudom itt főleg megint a csótányok okoznak kárt, nem az igazi román vagy bolgár ember. Még az a szerencse, hogy itt csak 800.000 él belőlük, Románia 1/3-a viszont a csótány fajból származik.
gaborbol: Az én infóm az UK-ból származik, meg van saját tapasztalatom is. Rendesek a lengyelek nem az, csak sokat isznak, akkor meg rendbontás van. Bár nem érdemes általánosítani, itthon is sok olyan ember van aki ha iszik normálisan tud viselkedni, meg van olyan is, amelyik ha iszik akkor kikel magából.
-
keIdor
titán
válasz
Vakegérke
üzenetére
Saját magamban hiszek, senki és semmi másban. Sem természetfeletti lényekben vagy istenekben, sem a holtakban. Mindenki saját maga tud tenni az ellen, hogy jobb legyen.
A magyarságban meg pont a széthúzás miatt nem tudok hinni, soha nem is tudtam, soha nem is fogok, amíg ez megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest